Espumas impregnadas para el sellado de puertas y ventanas

Segellats amb escumes impregnades, tot el que has de saber

Un component particularment vital, però sovint infravalorat, són les cintes utilitzades per segellar juntes, especialment la fusteria exterior i les façanes. Aquestes cintes d’escuma impregnada són un punt d’atenció important per molts motius. De fet, s’utilitzen pràcticament tot tipus de projectes d’àmbits ben diferents.

Escollir el sistema correcte i el producte adequat per aconseguir un segellat correcte és decisiu, ja que segons el material que es faci servir, a llarg termini poden aparèixer danys irreparables.

Segellats amb escuma impregnada illbruck TP600.

Els avantatges d’instal·lar segellats amb escumes impregnades

Les cintes d’escuma impregnada per al segellat de juntes ofereixen molts beneficis a causa de les seves propietats en l’aplicació i la instal·lació, entre ells:

 • Ràpids, segurs i nets d’instal·lar.
 • Els rotllos són compactes i fàcilment transportables i no es requereix cap preparació especial del suport: no es requereix eines específiques (tisores, flexòmetre i espàtula) per a la seva manipulació.
 • Proporcionen un segellat poderós per les seves característiques incomparables: la permeabilitat al vapor d’aigua, l’estanquitat al vent, l’aïllament acústic i tèrmic, la idoneïtat per a grans amples de junta i la permanent elasticitat, amb una alta absorció del moviment.
 • Hermeticitat garantida mitjançant un segellat transpirable.
 • Eficiència tèrmica, ja que els productes estan col·locats a la junta.
 • Es poden instal·lar en qualsevol condició climàtica: La pluja o el fred no són un inconvenient per aplicar aquest producte perquè no funcionen per adhesió, sinó que ho fan per descompressió permanent dels llavis de la junta. A més, en ser prefabricades no requereixen de reacció química o polimerització alguna al lloc d’aplicació.
 • A diferència de la silicona, tenen un millor rendiment i durabilitat.
 • Acabat perfecte amb línies ben dibuixades que afegeixen definició a la finestra.
 • Protegeixen i mantenen les prestacions energètiques de la finestra instal·lada.
 • Suposen un estalvi directe a la compra: es generen pocs residus (nucli de cartró i fleixat), poc voluminosos i reciclables, reduint sensiblement la petjada de carboni i afavorint la sostenibilitat mediambiental.
 • A més a més, en rehabilitació, les restes de l’antic segellador no són cap problema per a aquest tipus d’escuma impregnada.

Gamma de productes

L’any 2007, la marca Illbruck va revolucionar el mercat del segellat gràcies al fet que aquestes cintes d’escuma impregnada segellen els tres nivells de protecció d’una junta de finestra amb un sol producte, de manera ràpida, econòmica i segura. En efecte, això va reduir el temps de segellat en un 80%, cosa que significa més finestres segellades per dia.

Amb més de 60 anys d’experiència en R+D i la producció de cintes d’alta qualitat, illbruck és un dels líders del mercat a Europa en aquest sector. La gamma de productes illbruck inclou cintes d’escuma impregnada per al segellat de juntes, cintes multifuncionals i cintes no impregnades per a diferents aplicacions i amb la possibilitat d’escollir entre la qualitat Premium, Alta o Mitjana. Això significa una solució per a qualsevol projecte, independentment de la mida, escala o demandes d’aquest. Estàs preparat per al canvi?

Compartir l'article:
Altres artícles