Pere Marquès en l'esdeveniment de Level Up - Tancaments.cat

Pere Marquès en l’esdeveniment de Level Up

LEVEL UP

El passat 24 de gener, Tancaments.cat va tenir el plaer d’assistir a l’esdeveniment de Level Up, un esdeveniment que va marcar la diferència en el món dels negocis. En aquesta trobada, Tancaments.cat va poder submergir-se en un univers d’aprenentatge i networking que, sens dubte, donarà pas a ajudar a altres persones a marcar un abans i un després.

Per a aquells que encara no la coneguin, Level Up Escuela de Negocios es presenta com l’única institució creada i dissenyada específicament per a brindar eines i coneixements a emprenedors. No es tracta només d’una escola, sinó d’una veritable fàbrica de resultats, on el compromís i l’excel·lència són paraules clau.

El nostre CEO Pere Marquès, va tenir l’oportunitat juntament amb altres CEOs de diferents sectors de formar part d’una ponència en la qual Level Up havia ajudat amb els seus mètodes d’aprenentatge a impulsar els seus negocis. En ella s’explicaven diferents mètodes que havien aplicat i com la formació de Level Up els havia ajudat a impulsar-se i a aconseguir els seus objectius a dia d’avui, remarcant la importància del treball que hi ha darrere.

En una de les ponències, Pere remarca la importància del treball que hi ha darrere, i de la formació continua que s’ha donat gràcies a Level Up per a poder assolir les seves metes amb Tancaments.cat i poder portar-lo al següent nivell. Remarca la seva experiència abans de conèixer Level Up, en la qual com menciona <<Feia de super Pere, em posava la capa i feia de comercial, prenia mesures, feia de tot, i Level Up em va ajudar a saber delegar i tenir un equip>> També remarca la importància de poder tenir l’oportunitat de poder acabar relacionant-se amb més persones que es troben en la mateixa situació i poder créixer junts, aprenent uns dels altres.

Definitivament…

Des de Tancaments.cat, Level Up ens ha inspirat a elevar les nostres metes i a continuar sent líders en el sector. Agraïm a l’Escola de Negocis per aquest esdeveniment transformador i als nostres clients per confiar en Tancaments.cat. Seguim treballant amb passió, innovació i el compromís de superar expectatives.

Compartir l'article:
Altres artícles