Equip de Tancaments - Tancaments.cat
Tancaments.cat, un equip proper i de qualitat
Només treballem per a tu!

El millor equip per garantir la millor qualitat en els nostres tancaments.

Reprodueix vídeo
equipo tancaments

Col·laborador exclusiu K-Line Expert

Disposem del segell K-Line Expert i de la confiança com a instal·ladors exclusius de K-Line, fabricant de fusteria d’alumini d’alta qualitat.

Garantim l’eficiència de la fusteria d’alumini tant per la qualitat del producte, ofert pel fabricant com pel nostre compromís amb l’excel·lència a la instal·lació.

T’acompanyarem en els teus projectes durant tot el procés i t’assessorarem sobre quina solució és la més adequada a les teves necessitats tant estètiques com funcionals.

Una excel·lent qualitat al teu servei. Pregunta’ns!

Com podem ajudar-te?

A Tancaments.cat som els més competitius del mercat i tenim el millor equip. Oferim una àmplia gamma de finestres i portes tant de PVC com d’alumini, vidres de baixa emissivitat amb control solar o acústics, a més de mosquiteres, persianes i la instal·lació del motor si escau.

equipo tancaments

El nostre ADN

L’ambició i la il·lusió d’un projecte creat el 2005 ha tingut com a conseqüència que Tancaments.cat s’hagi convertit en el referent del sector de la fusteria de PVC i Alumini en l’àmbit de tota Catalunya. La nostra llarga experiència en aquest sector fa que coneguem cada detall de tot el procés de venda, fabricació i muntatge tant de portes com finestres de PVC i alumini per posar-lo al servei del client.

Cada client requereix un tracte únic, oferint-li el millor assessorament i, sens dubte, un pressupost adaptat a les seves necessitats. Així és com treballem a Tancaments.cat, posant els millors professionals a la teva disposició.

Anteposar els nostres valors és la nostra base:

T'assessorarem sobre portes i finestres

Tancaments.cat és un referent del sector de la fusteria de PVC i alumini

La nostra missió

La trajectòria de Tancaments.cat resulta d’una minuciosa metodologia de treball basada en el client. Analitzant tots els processos de treball, des de l’atenció al client amb el millor assessorament i tracte particular, fins al subministrament i muntatge de les portes i finestres de PVC o Alumini i el vidre.

Treballar amb els millors professionals vol dir innovar en els materials per oferir al client el millor producte al millor preu. Ser el més competitiu del mercat és tenir el millor equip i oferir una àmplia gamma de finestres i portes de PVC o d’alumini, vidres de baixa emissivitat amb control solar o acústics, a més de mosquiteres, persianes i la instal·lació del motor si escau.

Respecte i humilitat

A Tancaments.cat creiem que, abans que treballadors, hem de ser PERSONES, tractant als clients amb el màxim respecte i humilitat, atenent totes les seves necessitats per trobar la solució més adequada. Dipositar la teva confiança a Tancaments.cat vol dir tenir la tranquil·litat de la feina ben feta.

L’equip humà de Tancaments.cat impregna la professionalitat i compromís en tots i cadascun dels projectes. Així som a Tancaments.cat i aquestes són les bases per treballar, créixer i millorar dia a dia!

Per una millor qualitat de vida i un millor confort dels teus espais

equipo tancaments

Finestres i portes de PVC i alumini

Especialistes en el disseny, muntatge i manteniment de tota mena de finestres i portes de PVC i alumini.

equipo tancaments

Treballem amb les millors eines

El nostre equip disposa dels millors materials i eines per tal d’instal·lar la finestra o la porta de la manera més eficaç possible.

equipo tancaments

Assessorament personalitzat

Cerquem les millors solucions per oferir un assessorament personalitzat i ens adaptem a la necessitat de cada client.

puertas aluminio y pvc

Raons per les quals ens escullen com a empresa de tancaments

Tancaments.cat disposem d’una gran experiència en el sector de Tancaments i Finestres de PVC i Alumini. Fem servir les últimes tècniques i utilitzem els materials més innovadors. Els nostres especialistes tenen el màxim compromís i professionalitat.

Més de 15 anys d'experiència

Els nostres operaris tenen una àmplia experiència en la instal·lació de tancaments de PVC i alumini.

Materials i acabats de qualitat

Sempre cerquem els millors materials amb l’última tecnologia i respecte al medi ambient per aplicar-los de la millor manera possible.

Professionals en tancaments

L’equip humà de Tancaments.cat ofereix la màxima professionalitat i compromís en tots i cadascun dels projectes.