Portes i finestres d'alumini a Barcelona | tancaments

Finestres i portes de qualitat pel teu confort

Treballem per la teva comoditat i tranquil·litat

A Tancaments.cat entenem la nostra feina com una forma de millorar la teva qualitat de vida i el confort dels teus espais.

Solucions en tancaments per un millo aïllament acústic

Problemes acústics?

Solucions per mitigar el soroll de l'exterior i del carrer

Solucions en tancaments per evitar humitats

Condensacions i humitats?

Finestres estanques per evitar el deteriorament de la nostra llar

Solucions en tancaments per un millo aïllament tèrmic

Aïllament tèrmic insuficient

Màximes prestacions per garantir la temperatura interior

Tancaments eficaços per una millor seguretat

Falta de seguretat?

Tancaments per sentir-nos i mantenir-nos segurs.

Com podem ajudar-te?

Puertas y ventanas para evitar el ruido exterior
Al Miquel i a la seva parella els molestaven els sorolls del carrer

Viure al centre de Barcelona té molts avantatges, però el soroll és un inconvenient si no tens els tancaments adequats. El Miquel ho sabia i tenia problemes seriosos amb els sorolls. 

Per solucionar el seu problema es van instal·lar unes finestres amb 5 vidres i dos càmeres, compostes per uns vidres laminats 4+4 amb butiral acústic, aconseguint una atenuació de 49 dB. En aquest cas el resultat va ser espectacular, ja que no tenia registre de persiana i l’aïllament és total, gràcies al tancament perimetral de les fulles de les finestres i els vidres instal·lats.

Problemes acústics?

Existeixen tres tipologies de soroll: el soroll aeri, que es transmet per l’aire a través de bandes sonores, el que es transmet per vibracions que es propaguen a través de l’estructura i el soroll de les instal·lacions.

Amb unes bones finestres de PVC instal·lades amb materials aïllants com escuma de poliuretà aconseguim reduir molt la primera tipologia de soroll. 

El PVC és un material de baixa permeabilitat a l’aire que absorbeix el soroll i n’impedeix el pas, i l’escuma de poliuretà és un material plàstic amb capacitat de segellat, sent ideal contra els sorolls aeris.

També podem fer servir vidres de diferents gruixos i laminats amb vinils sonors (PVB) per incrementar l’atenuació acústica fins a 40-45 dB i aconseguir un màxim aïllament acústic.

Tens problemes acústics a la teva llar?

A Tancaments.cat t’assessorem per mitigar el soroll

Ventanas y puertas de calidad para tu confort
El Nirmal ens va contactar per problemes d'humitat a la seva casa rural

El canvi de pis a la ciutat per una casa rural pot ser radical, però una cosa és clara: vols mantenir el confort dins de la llar i les humitats no ajuden a aconseguir-ho. Aquest va ser el motiu pel qual el Nirmal ens va contactar. Els seus finestrons antics deixaven passar no només l’aire, sinó també l’aigua, per la qual cosa s’havia deteriorat també el terra de la casa. 

Vam assessorar-lo sobre totes les possibilitats que tenia. Van venir a visitar-nos per veure els productes i es van decidir per unes finestres de PVC, amb doble vidre, totalment estanques gràcies a la doble junta i els punts de tancament en tot el contorn de la fulla. Ara sí que poden gaudir de tots els avantatges de la seva llar.

Solucions per a les condensacions i humitats

Les principals causes de les humitats per condensació solen ser derivades de la combinació d’un mal règim de calefacció (l’aire calent admet més humitat que l’aire fred), d’una ventilació deficient (s’ha d’afavorir una bona renovació natural de l’aire) juntament amb un mal aïllament tèrmic (a parets i ponts tèrmics).

Tot i que hem de considerar tots els 3 factors, per donar un aïllament tèrmic superior, podem instal·lar finestres de PVC, fabricades amb un material no conductor que no es deixa travessar ni pel fred ni la calor.

Tens problemes d'humitats a la teva llar?

A Tancaments.cat t’assessorem i tenim la solució

Puertas y ventanas con excelente aislamiento térmico
L'Ivan tenia problemes tèrmics i acústics a casa seva

Ja havia intentat solucionar-los en altres ocasions, però venia de males experiències amb altres empreses i l’Ivan continuava amb els problemes acústics i tèrmics al seu habitatge. Va contactar amb nosaltres, ens va explicar el seu cas, i vam entendre que necessitava una solució amb les màximes prestacions. 

Vam instal·lar unes finestres de PVC, amb el registre de persiana aïllat i triple vidre amb doble càmera. Un vidre de 6 mm amb capa selectiva de baixa emissió i control solar, per aconseguir un aïllament tèrmic d’un 43%. Càmeres de 10 mm d’Argó Intercalari Negre, vidre de 4 mm, una altra càmera de 10 mm i vidre laminat 4+4 amb control acústic, per tenir una atenuació de 42 dB. El resultat va ser òptim pel client, que finalment va veure acomplertes les seves expectatives. 

Solucions per a un aïllament tèrmic insuficient

Un aïllament tèrmic deficient pot generar incomoditat i augmentar els costos energètics de la teva llar.

Amb les finestres de PVC, gràcies a la seva excel·lent capacitat aïllant, podrem reduir la transferència de calor i fred, mantenint un ambient confortable alhora que ajudarem a controlar les teves despeses energètiques.

Tens problemes de temperatura a la teva llar?

A Tancaments.cat t’assessorem sobre les millors solucions

Protecció efectiva en tancaments per una millor seguretat

Garantir la seguretat de la nostra llar és essencial, així com poder disposar de barreres sòlides per evitar intrusions no desitjades.

La suma de les nostres portes i finestres de PVC i alumini amb panys i tancaments de seguretat ens permet oferir solucions robustes i segures, reforçant la tranquil·litat de casa teva. Una perfecta combinació d’estil, materials altament resistents i una protecció efectiva.

Ventanas y puertas de calidad para tu confort

T'assessorarem sobre portes i finestres

A Tancaments.cat treballem per la teva comoditat i tranquil·litat

Tancaments pensats per potenciar l'eficiència energètica del teu espai

Finestres i portes d’alumini i PVC dissenyades i fabricades per garantir la major eficiència energètica. 

Millores que no només reduiran la teva empremta ambiental, sinó que també et brindaran un estalvi energètic significatiu al llarg del temps.

Exemple de quadre resum de l’estalvi que es pot aconseguir canviant finestres d’alumini sense ruptura de pont tèrmic RPT amb un envidriament del 70% (amb finestres de 2 fulles practicables d’1,30 x 1,30 m).

Estimació del cost en euros per mantenir unes condicions interiors de 20 °C amb uns costos d’energia elèctrica de 0,10€/kWh.
Estudi realitzat per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía).

La suma d'un confort òptim amb un significatiu estalvi energètic