Finestres de PVC i alumini de qualitat - Tancaments.cat

Finestres de PVC i alumini

Finestres de qualitat que s'adapten al teu estil

Finestres de PVC o alumini

Com escollir les finestres adequades per a la meva llar?

Escollir correctament les finestres per a casa teva és essencial, ja que a part de la mateixa il·luminació de les estances, afecta tant l’estètica, a l’espai funcional com a l’eficiència energètica.

A tancaments.cat disposem de diferents solucions en finestres de PVC i alumini de qualitat.

ventanas pvc y aluminio de calidad
Finestres de PVC per un millor aïllament acústic i tèrmic

Les finestres de PVC estan fabricades amb un material plàstic resistent a la intempèrie que ens ajudarà a mantenir als espais interiors una temperatura constant.

Finestres d'alumini amb excel·lent relació qualitat preu

Les finestres d’alumini estan fabricades amb un material metàl·lic lleuger i fort, d’estètica moderna i disponibles amb una alta gamma de colors.

Ventanas de PVC y aluminio de calidad

Les dues opcions són igualment populars i permeten oferir diferents solucions tant versàtils com estètiques

Necessites assessorament sobre finestres?

Tancaments.cat és un referent del sector de la fusteria de PVC i alumini

8 punts a tenir en compte a l'hora d'escollir finestres

Comença considerant les necessitats específiques. Voleu maximitzar l’entrada de llum natural? Necessites millorar la ventilació? L’eficiència energètica és important per a tu?

Les finestres han de complementar l’estil de casa teva. Finestres de guillotina per a un look clàssic, finestres corredisses per a un disseny modern, per exemple.

Trieu un tipus d’obertura que s’adapti al vostre espai i preferències. Les finestres corredisses són ideals per a espais més petits, mentre que les finestres abatibles ofereixen un major control sobre la ventilació.

Opta per finestres amb bons valors d’aïllament tèrmic i acústic. El doble vidre o vidre triple pot ajudar a mantenir la temperatura interior i reduir el soroll exterior.

Considereu la ubicació de casa vostra i l’exposició solar. Les finestres orientades al sud capturen més llum i calor, mentre que les del nord brinden llum constant sense tanta calor directa.

Els materials com el PVC, l’alumini i la fusta tenen diferents característiques i manteniment. Trieu el que s’ajusti a les vostres necessitats i pressupost.

Defineix un pressupost clar i cerca opcions que s’hi ajustin. Recordeu que la inversió en finestres de qualitat pot tenir beneficis a llarg termini en estalvi energètic i confort.

Si estàs indecís, cerca assessorament d’experts en finestres i construcció. Ells et poden recomanar opcions específiques basades en les teves necessitats i el disseny de casa teva.