Entrevista de Barcelonautes TV Online - Tancaments.cat

Entrevista de Barcelonautes TV Online: la clau per a una vida urbana més confortable

Barcelonautes TV

El gener passat, el canal Barcelonautes TV Online va entrevistar el nostre CEO Pere Marquès. Durant la conversa es van destacar alguns desafiaments que els residents de Barcelona han d’enfrontar diàriament. Entre ells, destaquen la contaminació acústica, la humitat i el fred, factors que poden afectar negativament la qualitat de vida dels habitants urbans.

En aquest context, la importància de les finestres i portes de qualitat és indiscutible per abordar els diversos desafiaments urbans esmentats. Segons Marquès, les finestres de PVC i portes de Tancaments no només ofereixen seguretat, sinó que també poden millorar significativament el confort i la salut dels residents.

Personalització de solucions

No hi ha una solució única per a tots els casos. És crucial adaptar les finestres i portes a les necessitats individuals de cada zona de la llar, tenint en compte factors com l’orientació i la ubicació dins de la residència. A Tancaments, a través de l’anàlisi de la instal·lació de cada llar, es determina si és millor utilitzar finestres de PVC o d’alumini, garantint un ajust perfecte que maximitzi l’eficiència energètica de cada residència.

Mitigació del soroll

Amb l’ús de múltiples capes de vidre i materials absorbents de so, les finestres de PVC poden reduir significativament la contaminació acústica, creant un entorn més tranquil i relaxat.

Innovació en eficiència energètica

Els avenços tecnològics en els revestiments tèrmics permeten a les finestres de PVC mantenir les temperatures desitjades a l’interior de la llar, reduint la dependència dels sistemes de calefacció i refrigeració. Des de Tancaments, es treballa amb aïllants per finestra i vidres amb capes selectives que realitzen un control solar: deixen entrar la llum i no la calor o el fred.

Diversitat d’alumini

L’alumini, essent un metall conductor, requereix una ruptura de pont tèrmic o nuclis de PVC per separar el perfil exterior de l’interior. És crucial que aquesta ruptura o nucli de PVC sigui el més ampli possible; en el nostre cas, oferim una ruptura de 42 mil·límetres, la qual cosa garanteix una menor conducció de temperatura exterior. Donada l’àmplia gamma d’opcions en el món de l’alumini, és essencial rebre assessorament adequat per seleccionar el material més adequat.

Conclusió

Les finestres de PVC i portes de qualitat no només ofereixen seguretat i estètica, sinó que també juguen un paper fonamental en la creació d’un entorn urbà més confortable i saludable. Per a aquells que viuen a ciutats com Barcelona, invertir en finestres de qualitat pot ser una decisió que millori significativament la seva qualitat de vida.

Compartir l'article:
Altres artícles