Colorear las ventanas de tu casa | Tancaments.cat

Pintar les finestres de casa teva

Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora d’escollir les finestres de PVC o un altre material per a la nostra llar: els paràmetres tècnics, les seves propietats específiques, però també el color, ja que és essencial per millorar la nostra casa i imprimir caràcter. I és que de vegades un petit detall pot marcar una enorme diferència. Per això, fes que llueixi casa teva endinsant-te al món multicolor!

DONAR COLOR AL TEU PATRIMONI

En primer lloc, per fer un bany de color a les finestres de casa nostra hem de pensar en l’estil. Pel que fa a l’exterior, es recomana que el color de les finestres estigui ajustat al color de la porta d’entrada i, si escau, la porta del garatge. Pel que fa a l’interior, és aconsellable ajustar el color de les finestres al de les portes, el terra i el sòcol.

Les finestres són un element fonamental d’eficiència energètica i, a més, un element decoratiu excel·lent. De fet, avui són imprescindibles en l’estètica interna i externa de la llar. I això ho sap molt bé K·LINE, una de les marques capdavanteres a Europa en la fabricació de finestres i portes d’alumini, ja que disposa d’una àmplia varietat de colors i combinacions per pintar finestres i, així, personalitzar les nostres cases i integrar-se al seu entorn.

FINESTRES DE COLORS

Les tendències actuals han portat moltes marques a ampliar la gamma de texturats, negres i grisos, que són colors molt sol·licitats a l’arquitectura actual, o bé colors essencials en rehabilitació com ara bronze i or. Precisament, la gamma de colors K·LINE ofereix 31 colors i tonalitats diferents que van d’acord amb les tendències actuals i que combinen millor amb l’entorn: colors lacats en mat, lacats en brillant, lacats anoditzats, lacats texturitzats i lacats amb aparença de fusta , a més de l’opció bicolor.

LA FINESTRA D’ALUMINI, EL MATERIAL DEL COLOR

El color per excel·lència per a les finestres dalumini és el gris. Aquest material és la millor garantia d’un color durador gràcies a la tècnica del termolacada, que consisteix en la projecció de partícules acolorides a l’alumini brut abans de posar al forn. Per al seu manteniment, només cal donar-li aigua i sabó amb esponja. Per això, aquí us deixem propostes de color per a les vostres finestres d’alumini.

Lacats texturitzats

L’efecte texturat s’aconsegueix aplicant sobre la laca una pols de marbre, donant un acabat amb una textura més o menys rugosa, i amb personalitat pròpia.

Lacats anonitzats

Específicament, l’anoditzat adquireix un perfil d’aspecte “metalitzat”, així com tons argent i daurat.

Lacats imitació fusta

Les finestres en acabat imitació fusta fan que l’espai es vegi més acollidor, ja sigui amb el color bressol, el cirerer clar, el pi antic, l’ember daurat, el cedre, el teka, la noguera andalús o el wengue.

Lacats mat

La bicoloració és una tècnica que permet que la finestra tingui un color interior i un color exterior diferents. És el blanc mat (RAL 9016 CM), que aporta la neutralitat, calidesa i sobrietat, harmonitzant així l’habitatge. A l’interior, la neutralitat del color blanc (o la resta de colors) serveix per donar una llibertat total a la decoració, mentre que a l’exterior, un discret toc de color serveix per personalitzar i posar en relleu la façana. És important recordar que blanc és el color més clàssic i segur i, per tant, es compon bé amb pràcticament tots els estils de disseny.

Compartir l'article:
Altres artícles