Por qué necesitas una Top Door para tu vivienda | Tancaments.cat

Per què necessites una Top Door per al teu habitatge

El primer que veiem en entrar a una casa és precisament això, la porta dentrada. Les portes, ja siguin portes de PVC o qualsevol altre material, és un dels elements que moltes vegades oblidem parar atenció i és tan o més important que l’elecció dels mobles o electrodomèstics. Al capdavall, és la que et protegirà de tot el que hi pugui haver a l’exterior.
Quan busquem una porta per a l’entrada de casa nostra ens cenyim a dos principis bàsics: d’una banda, l’estètica i, de l’altra, la funcionalitat. Sota aquesta premissa, va ser creada la Top Door, la porta exterior més segura del mercat.

Porta exterior de disseny adaptable

El gran avantatge que presenten les Top Doors és la possibilitat d’una configuració personalitzada, és a dir, a gust del particular. Aquest model presenta dissenys molt diferents, ja sigui per la utilització de materials diferents o perquè s’intenta adaptar el màxim possible a l’espai de cada client.

Grandària de la porta

Les Top Doors escapen del que és convencional. Poden superar la mida tradicional, tant a l’alçada com a l’amplada, a més de comptar amb l’opció d’afegir un vidre als laterals o a la part superior de la porta per fer-la més imponent.

Diseño Top Door

Materials disponibles

Pel que fa als materials, les Top Doors tenen diferents alternatives tant per a l’interior com per a l’exterior. Materials com el metall, la ceràmica o la pissarra són recurrents per a l’exterior, mentre que a l’interior els acabats de fusta o metall solen ser els favorits.

Configuració dels accessoris

La personalització de la porta és possible fins al darrer detall. No només es pot afegir el vidre fix que hem comentat, sinó que també compta amb la possibilitat de configurar el perfil perquè quedi integrat, triar un tipus de frontisses que no siguin tan visibles i fins i tot optar per diversos tipus de tiradors.

Màxima funcionalitat en una porta d’exterior

Com hem dit, l’estètica és important, és clar, però no ha de prevaldre la funcionalitat de la porta. Gràcies a la qualitat dels materials que s’utilitzen en la fabricació de les Top Doors, és possible oferir el major confort als usuaris, ja que proporcionen a la casa l’aïllament acústic i tèrmic necessari per al benestar dels seus llogaters.

Alta seguretat

Una de les funcionalitats imprescindibles duna porta dentrada és que sigui segura i resistent. Les Top Doors compleixen a la perfecció amb aquests requisits, ja que compten amb els materials més resistents del mercat per formar una estructura sòbria i inclou un pany automàtic amb antibumping que evita l’ús de claus.

Control d’accés

El sistema de tancament electrònic que inclou aquest tipus de porta (la porta compta amb fins a 7 punts automàtics de tancament) permet tenir més control d’accés a l’habitatge. Disposa d’opcions avançades com el tancament amb codi numèric o tancament amb empremta digital, cosa que fa molt difícil accedir a l’immoble si no ets el propietari i estàs en coneixement de les claus o disposes de la mateixa empremta dactilar.
Per afegir un punt més al sistema de seguretat de la casa, les Top Doors disposen d’un sistema d’obertura i tancament a través del telèfon intel·ligent, perquè puguis obrir-li la porta a distància a qui vulguis mentre ets a la feina o de vacances.

Sistema de apertura y cierre desde smartphone

Oblida’t de les claus de casa i despreocupa’t si les perds, ja que amb una porta d’aquest estil no seran necessàries. Si esteu pensant en canviar la vostra porta d’entrada, Top Door és una de les millors opcions existents. Una inversió en seguretat i confort amb disseny personalitzat de la qual no et penediràs.

Contàcta’ns per a més informació!

Compartir l'article:
Altres artícles