Portes de PVC, tot són avantatges - Tancaments.cat

Portes de PVC, tot són avantatges

El PVC és el material idoni per instal·lar portes de PVC exteriors. Amb la instal·lació de portes de PVC a les nostres llars obtenim els mateixos beneficis que instal·lant les finestres, és a dir, un major hermetisme, millor aïllament sonor i tèrmic, més seguretat, etc, que amb les portes convencionals, ja siguin fabricades en fusta, alumini o un altre tipus de material.

Puertas de PVC de colores

 

Avantatges de les portes de PVC

Tal com passa amb les finestres, l’ús de PVC a les portes ofereix uns avantatges que els fa diferenciar-se dels models més clàssics.

Major resistència

Abrasions, impactes d’objectes, cops accidentals, esgarrapades…, les portes de PVC exteriors sempre es mantindran en perfecte estat. Així que la propera vegada que els nens vulguin utilitzar la porta com a porteria, no et preocupis.

Material molt durador

Es tracta d’un material que aguanta perfectament entre 50 i 60 anys sense canviar les seves propietats inicials, per convertir les portes en alguna cosa per a tota la vida.

Major seguretat

Gràcies a la seva gran resistència i duresa, aquest tipus de portes permeten un millor tancament i segellat de la teva llar, posant-ho així, més difícil a possibles intrusos.

Insonorització

Igual que amb les finestres, el PVC ofereix nivells molt alts d’aïllament sonor, de manera que podràs gaudir del silenci que ofereixen sense notar el soroll de l’exterior.

Resistència al foc

Al contrari del que passa amb la fusta, el PVC no arrenca fàcilment ni tendeix a l’autocombustió. Això és degut als àtoms de clor que componen el material.

Major impermeabilitat

Una porta d’exterior realitzada amb PVC és perfecta per aguantar els abusos del mal temps. Gràcies a la seva resistència i impermeabilitat, no hi ha degradació de la superfície.

Grans possibilitats decoratives

Com que estan fabricades en un material sintètic, aquestes portes estan disponibles en una gran varietat de colors que imiten la fusta i colors sòlids que podem aplicar en una o ambdues cares segons preferències.

No cal un manteniment especial

Una porta de PVC no necessita cap mena de manteniment especial, poden ser rentades simplement amb aigua i sabó. Amb això acabem estalviant amb el temps.

Costos baixos

El PVC és un material relativament barat, i ja no parlem si comparem els preus d‟una porta de fusta massissa amb una d‟aquest material.

Menys contaminant

El PVC és un dels plàstics que menys depenen del petroli perquè està compost majoritàriament per sals i a més de la seva llarga durabilitat, és reciclable.
Totes aquestes característiques fan del PVC un material perfecte sobretot per a portes exteriors.

Tipus de portes de PVC

Porta de PVC corredissa

Una porta corredissa o porta corredissa és un tipus de porta que s’obre de manera horitzontal amb un moviment de lliscament sobre un espai predeterminat, paral·lel al lloc on es troba.

Porta batent

Porta tradicional que gira al voltant d’un eix de rotació situat sobre l’esquerra o dreta.

Porta practicable i oscil·lobatent

S’anomenen portes oscil·lobatents que tenen dues possibilitats d’eix de gir per a la seva obertura, un vertical i un altre horitzontal. És a dir, que al sistema tradicional d’obertura practicable amb gir sobre l’eix vertical, se li ha afegit una funcionalitat abatible, que ens permet configurar l’obertura de cada finestra de dues maneres: superior i lateral.

Compartir l'article:
Altres artícles