Instal·lar finestres de PVC en Sant Cugat - Tancaments.cat

Instal·lar finestres de PVC en Sant Cugat

A Tancaments tenim una gran trajectòria a instal·lar finestres PVC. Tot i que vam néixer a Sabadell, oferim servei a tota l’àrea de Barcelona i el Vallès, com ara Sant Cugat.

I és que, en definitiva, tots volem més confort a casa nostra i mans expertes en les que confiar a l’hora de fer qualsevol tipus de reforma a casa.

REMODELACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE FINESTRES DE PVC A SANT CUGAT

Tant si necessites remodelar o instal·lar finestres de PVC a mida és important tenir en compte alguns aspectes que determinessin el treball final, com ara el color, el tipus d’aïllament o les persianes.

MARCS

Es poden triar en diversos colors, fins i tot un color interior i exterior diferent per dotar d’una qualitat estètica tant fora com dins de casa. També, és possible decidir si els volem rectes, arrodonits o amb algun tipus de motllura.

VIDRES

Avui dia hi ha molts tipus de vidres segons les necessitats i ubicacions de casa nostra. Es poden triar dobles, amb càmera per a un major aïllament i, en aquest sentit, també hi ha els baixemissius que ofereixen una gran eficiència energètica.

PERSIANES

Són un element imprescindible per regular l’entrada de llum, però també per augmentar la seguretat de la llar. A més, pots triar si les vols motoritzades per a més comoditat.

BENEFICIS DE LES FINESTRES DE PVC

Un dels principals avantatges que tenen les finestres de PVC és la seva eficiència energètica. Els perfils d’aquest tipus de finestres tenen un aïllament tèrmic millor i, unit a un bon vidre, l’estalvi energètic pot ser molt significatiu.

Un altre punt a destacar és la relació qualitat-preu. Ja que solen tenir un preu inferior a les finestres fetes amb altres materials i que no ofereixen el mateix tipus d’aïllament.

Amb tot, si canviaràs les teves finestres per unes de PVC, també és important que siguin duradores i fàcils de mantenir. Les finestres de PVC tenen una vida útil molt llarga i només cal netejar-les amb aigua i sabó periòdicament.

I si et preocupa el medi ambient, estàs d’enhorabona perquè les finestres de PVC són 100% reciclables, la qual cosa suposa un considerable estalvi de recursos naturals.

Hi ha programes de reciclatge per als proveïdors i fabricants de PVC. D’aquesta manera, els trossos sobrants o els que provenen de finestres antigues, es trituren i es processen per tornar a fabricar nous productes de PVC.

Així que si t’estàs plantejant canviar les finestres per unes de PVC i vius a la zona de Sant Cugat, no dubtis a contactar amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat i a mida de les teves necessitats.

Demana el teu pressupost

Compartir l'article:
Altres artícles