Finestres originals que voldràs tenir a casa teva

Les tendències de construcció i decoració evolucionen constantment i en les darreres dècades, també, han aparegut nous materials que ha canviat la manera com es dissenyen les llars i les finestres, ja siguin finestres de PVC o de qualsevol altre tipus.

Les finestres també decoren, ja no són només aquest element que deixa passar la llum, sinó que poden ser un element que doni personalitat i estil a casa teva. A més de l’ús de materials més moderns, més duradors i amb més prestacions, les finestres han avançat molt quant a forma i colors.

Tant si ens fixem en finestres com en vidres, els dissenyadors han fet que siguin elements indispensables disseny de tota mena d’espais. I és que amb un bon disseny de finestres es poden generar diferents fluxos de llum que, també, provocaran sensacions i faran les estances molt més confortables.

Finestres fora de norma

En certa manera, tots busquem ser originals, ja sigui a la roba que ens posem o com decorem casa nostra. Fa uns quants anys es buscava més la uniformitat i la practicitat a l’hora de col·locar i fabricar les finestres. Aquestes havien de ser funcional i amb un propòsit: Deixar entrar la llum. Per sort, les regles estan per saltar-se-les i s’està apostant per la funcionalitat però amb creativitat, cosa que fa que puguem trobar finestres com aquestes, que se salten qualsevol normativa.

En aquests exemples es poden veure diferents tipus de finestres que se salten les normes lògiques de lordre, de la forma o de lestructura.

ventanas desordenadas y de colores

ventanas estrechas alternadas

ventana con forma original geométrica

ventana al revés

Finestrals sorprenents

De vegades en allò aparentment senzill està allò sorprenent. Els grans finestrals ubicats als llocs adequats poden fer un efecte visual que atrau tot aquell que ho veu.

ventana para espacios abiertos
ventanal muy grande y luminoso

Finestres amb un caràcter especial

De vegades, l’estètica s’imposa a la funcionalitat i les obres artístiques en forma de finestra ocupen espais singulars a les llars que fan que siguin úniques.

ventana con marco a la naturaleza
ventana con forma organica
ventana en espiral
ventana de baño preciosa

Finestres superiors

Tant si la teva llar s’ubica en una planta superior, com si disposes de golfes, les finestres superiors sempre donen un toc especial. Es guanya molt en lluminositat i hi pot haver solucions de vidre que poden ser veritables obres d’art.

ventanas para buhardilla
ventanal techo

Sigui quina sigui la teva preferència, el més important és que sempre ets a temps d’innovar i utilitzar les finestres per guanyar en qualitat estètica.

Compartir l'article:
Altres artícles