Finestres PVC: el millor aïllant acústic i tèrmic per a l'estiu - Tancaments.cat

Finestres PVC: el millor aïllant acústic i tèrmic per a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, sents què passes molta calor a casa? Et molesta el soroll que generen els teus veïns? Si és així, la solució és ben senzilla ja que amb la instal·lació de finestres PVC a casa teva aconseguiràs aïllar-te acústicament dels sorolls exteriors i regular la temperatura de casa teva, millorant el seu confort tèrmic. Però les finestres PVC ofereixen molts més avantatges i te les comptem totes en aquest post.

Què són les finestres de PVC

Les finestres de PVC o policlorur de vinil es caracteritzen per estar fetes amb un reforç d’acer intern que garanteix la solidesa estructural. Sens dubte, és una excel·lent combinació que aporta la duresa del metall amb les propietats aïllants intrínseques del PVC.

Si comparem amb altres finestres fetes amb altres materials com la fusta, les de PVC no es veuen afectades pels canvis de temperatura bruscos, per tant són ideals tant per a l’hivern com per a l’estiu. A més d’això, tenen una llarga vida útil i no requereixen cap manteniment especial, com ara la fusta.

Ventanas-PVC

Quins són els avantatges d’instal·lar finestres PVC

L’aïllament és el principal avantatge de les finestres PVC. Això vol dir que, encara que al carrer faci molta calor o molt de soroll, no ho notarem dins de la llar. No obstant això, aquesta no és un únic avantatge de les finestres de PVC:

  • Major Resistència i vida útil: Les finestres de PVC són més resistents que les de fusta i tenen una vida útil d’aproximadament més de 50 anys.
  • Òptim aïllament tèrmic: si al teu habitatge comptes amb problemes d’aïllament tèrmic, les finestres de PVC són la millor solució per a aquests casos. Això és perquè les finestres de policlorur gaudeixen d’un bon gruix amb diverses càmeres d’aire que trenquen el pont tèrmic dels perfils. D’aquesta manera, impedeixen l’intercanvi de temperatura amb l’exterior amb l’estalvi energètic consegüent que això suposa.
  • Excel·lent aïllament acústic: amb la instal·lació de finestres de PVC a casa teva aconseguiràs que les ones sonores difícilment puguin passar a través dels perfils. Les finestres fabricades de PVC tenen un nivell d’aïllament alt. Per potenciar aquest efecte, s’hi afegeixen vidres especials que compleixen la funció de reduir el soroll i la temperatura.
  • Eficients energèticament: quan incorporem aquest tipus de finestres al nostre habitatge reduïm el consum elèctric. L’habitatge queda més ben aïllat i es redueix l’ús d’aire condicionat i calefacció. Això es tradueix en un augment de l’eficiència energètica i estalvi a la factura de la llum.
  • Tot just requereixen manteniment: no necessiten cap tipus de manteniment especial, ja que resisteixen la contaminació, els cops i la corrosió, a diferència de les finestres de fusta que necessiten més manteniment. En el cas de les de PVC només n’hi haurà prou amb una mica de sabó i aigua perquè estiguin perfectes.
  • Més seguretat i resistència: això és degut a que els seus perfils són robustos gràcies al fet que compten amb un reforç intern metàl·lic. També, les finestres posseeixen sistemes anti-palanca per evitar els forcejaments de lladres.
  • Anticorrosió: són ideals per a habitatges a prop del mar, on elements de metall o fusta són atacats amb facilitat per la salinitat.
  • Gran varietat de finestres PVC: Les finestres de policlorur accepten múltiples sistemes d’obertura que s’adapten a les condicions i requeriments de la llar. D’altra banda, permeten l’entrada de més llum sense perjudicar-ne la funcionalitat i la qualitat. També els perfils presenten una gran gamma de colors, amb imitacions molt aconseguides en fusta natural.

En definitiva, des de Tancaments.cat oferim les millors solucions tèrmiques i aïllants que són les finestres PVC. No dubtis en contactar amb els nostres professionals per aconseguir l’assessorament que necessites i trobar la finestra PVC que s’adapti més al que estàs buscant.

 

Compartir l'article:
Altres artícles