Tancaments eficients en Alumini i PVC - Tancaments.cat

Tancaments eficients en Alumini i PVC

Els grans tancaments permeten fusionar zones interiors amb zones exteriors de la casa i guanyar en espai i eficiència energètica en elements com ara finestres de PVC. En realitat, són elements que juguen un paper important a l’estètica de la casa i influeixen en el confort tèrmic i acústic.

cerramiento-terraza

En general, quan a aïllament es refereix ens solem centrar en la façana, però els tancaments també en formen part.

I és que si un tancament està ben instal·lat i és eficient, és capaç de proporcionar un bon aïllament tèrmic i acústic, que redueix l’ús d’aire condicionat i calefacció.

Un dels tancaments més habituals a les llars són les terrasses. Si vius en una zona que fa fred i no pots aprofitar aquest espai durant la majoria de mesos de l’any, és una bona idea pensar fer un tancament per moltes raons, ja que guanyes en espai interior, en lluminositat i en eficiència energètica.

Els materials més utilitzats en aquest tipus de reformes a les llars solen ser els fets amb Alumini, PVC i vidre. I gràcies als darrers avenços tecnològics, cada cop més, les noves construccions vénen e sèrie amb tancaments elegants, creatius i eficients.

Casa acristalada eficiente

Tancaments de PVC i Alumini

En tancaments de PVC i alumini el més habitual és la integració de la terrassa i guanyar espai al saló. Tot i així, la maximització de l’espai no és l’únic avantatge, ja que segons el disseny escollit, pot ser, també, un espai obert.

Per això, el PVC i l’alumini són els materials principalment utilitzats per fer aquest tipus de feines. Un plus, és deixar el sostre de vidre i si és motoritzat, molt millor. D’aquesta manera podeu obrir i tancar la part superior amb comoditat i gaudir de la sensació d’estar en un espai obert.

Un altre punt important són les cortines, si instal·les estors enrotllables tipus screen aconsegueixes que es mantingui la profunditat visual, però la llum es matisa. Pots escollir entre diferents graus de transpar?ncia, d’aquesta manera aconsegueixes la màxima adaptació a les característiques i orientació de l’habitatge.

Perfil visible o ocult

En aquest tipus de tancaments cada vegada és més habitual utilitzar un tipus de perfil ocult. És molt més discret que l’habitual, permet una entrada més gran de llum i, amb els vidres adequats, poden tenir un gran nivell d’aïllament.

A la vista resulten més lleugers i nets, ja que el perfil és gairebé inexistent i la sensació visual és molt més àmplia i lluminosa. Actualment, no només es fan tancaments eficients a les llars, sinó que, cada cop més, les oficines opten per grans finestrals per potenciar la sensació d’amplitud i aprofitar al màxim la llum natural.

Tancaments de vidre

Una de les reformes més delicades, però més vistoses, són les parets de vidre. Podeu aprofitar una gran sortida a la terrassa o ampliar una finestra exterior i aconseguireu obrir un espai que us proporcionarà més llum i sensació d’amplitud.

En aquests casos és important triar un bon vidre per evitar lefecte hivernacle. Per a aquests tancaments són imprescindibles vidres de baixa emissió tèrmica i amb cambra d’aire. Amb aquest tipus de vidres pots assolir un nivell d’aïllament de fins a tres vegades superior que el doble vidre habitual.

Compartir l'article:
Altres artícles