Consells per a un bon manteniment de les finestres d'alumini

Consells per a un bon manteniment de les finestres d’alumini

El manteniment de les finestres dalumini és una tasca essencial si volem que aquestes tinguin una vida prolongada i gaudir de tots els seus avantatges. Com, per exemple, resistir els cops o conservar l’acabat natural i la perfileria. A més, mantenir els vidres nets i ben cuidats ajudarà que gaudim de la llum solar que envolta la nostra llar. Però saps com fer un bon manteniment d’aquest tipus de finestres?

Des de Tancaments.cat, com a experts en tancaments d’alumini, us portem uns petits consells per mantenir i conservar en perfecte estat les vostres finestres d’alumini.

Com s’han de mantenir les finestres d’alumini en bon estat?

Per mantenir en bones condicions les finestres d’alumini no només ens hem de fixar als seus vidres, també és important utilitzar els productes i materials adequats. A continuació, us expliquem uns consells per mantenir en bon estat la vostra finestra d’alumini.

  1. Neteja sovint els vidres: mantenir els vidres nets sovint és fonamental. Per això, només cal paper de cuina o un drap suau amb aigua tèbia i sabó o netejavidres. En aquest cas, és important evitar fer servir fregalls ja que poden danyar la superfície.
  2. Cuida els perfils de les finestres: per a un manteniment correcte cal parar atenció al perfil de cadascuna de les finestres. Abans de començar, caldrà retirar els protectors que vénen de fàbrica. Després, es poden netejar amb compte amb aigua tèbia i sabó per mantenir nets i brillants. Per tant, no es poden utilitzar ni fregalls ni cap producte de neteja que contingui dissolvents per no fer-los malbé.
  3. Realitza un manteniment de les ferramentes: es recomana greixar les ferramentes com a mínim una vegada a l’any mitjançant l’ús de l’oli adequat. Això evitarà l’oxidació i que els mecanismes de tancament i obertura no es deteriorin. En cas que tinguis finestres corredisses d’alumini, també caldrà netejar els rails.
  4. Neteja les juntes: de la mateixa manera que els altres elements, les juntes s’hauran de netejar amb aigua i sabó o algun producte específic.

Quan ens assegurem que la finestra està perfectament neta, és hora de revisar el seu funcionament a la recerca de fallades per realitzar les tasques de manteniment pertinents. Per això, és important observar com es desplaça la finestra en l’obertura i el tancament i fixar-se en les bandes de plàstic que sostenen l’estructura del vidre al marc d’alumini.

Troba les millors finestres d’alumini a Tancaments.cat

A Tancaments.cat som distribuïdors oficials de K-Line, l’empresa líder en finestres d’alumini. Per això, a més d’assessorament, també oferim servei d’instal·lació i postvenda a tot Catalunya. No dubteu a contactar amb nosaltres per aconseguir l’assessorament que necessiteu i resoldre tots els vostres dubtes.

Compartir l'article:
Altres artícles