Canvia les teves finestres ara i estalvia't un 40% - Tancaments.cat

Canvia les teves finestres ara i estalvia’t un 40%

Segons el Govern espanyol, aproximadament 9,7 milions d’edificis necessiten rehabilitacions per millorar l’eficiència energètica. Per això, amb l’objectiu de millorar aquesta situació, el Consell Europeu ha posat en marxa Next Generation EU. Es tracta d’un pla de recuperació econòmica que destinarà 6.820 milions d’euros a Espanya per a la millora de l’eficiència energètica dels edificis.

Limport de la subvenció serà fins al 40% del pressupost de lobra, amb una inversió mínima de 1.000€ i un límit màxim de 3.000 euros. Algunes reformes que milloren l’eficiència energètica dels habitatges són el canvi de finestres.

Webinar: coneix els requisits per accedir a les subvencions

A Tancaments.cat volem ajudar-te que aquesta tardor sigui més fàcil. Per això, si penses canviar les finestres de casa teva, aquest és el moment. Per conèixer com accedir a les subvencions per al canvi de finestres i estalviar-te uns bons diners, hem preparat un webinar pel proper divendres 10 de novembre a les 19:00h. En aquest seminari us explicarem al detall:

  • Com funcionen les subvencions.
  • Quins requisits són necessaris per sol·licitar-les.
  • Com acollir-t’hi.
  • Les despeses del pressupost que seran subvencionables.

L’assistència serà en línia a través de videoconferència i també de forma presencial a les nostres oficines de Sabadell, amb un límit de 30 assistents.

Canvi de finestres amb Tancaments.cat

Segons dades de l’IDAE, al voltant del 60% del consum de calefacció i aire condicionat es perd a través de les finestres a causa del seu aïllament. Com a conseqüència, un habitatge mal aïllat tèrmicament necessita més energia, per la qual cosa és imprescindible comptar amb un bon aïllament. Per aquesta raó, es recomana instal·lar finestres de PVC o alumini amb doble vidre o doble finestra i fusteries amb trencament de pont tèrmic.

A Tancaments.cat tenim més de 15 anys d’experiència i som un referent del sector de tancaments i canvi de finestres de PVC i alumini. Sempre utilitzem les tècniques més innovadores i els millors materials amb la darrera tecnologia i respecte pel medi ambient. Gràcies a les subvencions pel canvi de finestres, podràs millorar la qualificació energètica del teu habitatge i aconseguir un estalvi considerable.

Apunta’t al nostre webinar i t’expliquem com aprofitar les subvencions. T’esperem el proper divendres 10 de novembre a les 19:00h!

Compartir l'article:
Altres artícles