Cómo mejorar la eficiencia energética de tu hogar este invierno

Com millorar l’eficiència energètica de casa teva aquest hivern

Durant els mesos d’hivern, la temperatura exterior i les poques hores de llum no conviden a sortir al carrer. Per això, preferim passar més temps en un lloc càlid i acollidor com casa nostra. Això comporta una despesa més gran en electricitat, sobretot, en la calefacció.

Per reduir el consum i millorar l’eficiència energètica us recomanem canviar alguns hàbits com posar la calefacció només quan sigui necessària. Tot i això, la veritable solució està en l’aïllament tèrmic a través de portes i finestres.

Estalvi d’energia a través de l’aïllament tèrmic

L’aïllament tèrmic proporciona sostenibilitat i estalvi, termes pels quals apostar per aquest tipus de materials als habitatges. Disposar de portes i finestres correctament aïllades, és fonamental per evitar l’entrada i la sortida d’aire del domicili. D’aquesta manera, l’habitatge queda més aïllat i les temperatures baixes de l’exterior no influeixen tant en la temperatura de la llar. Conseqüentment, també presenta una millora de l’eficiència energètica de l’habitatge. Per això, les portes i finestres de PVC són la solució més recomanada per impedir que entri el fred i estalviar en calefacció.

Per què el PVC és el material idoni per millorar-ne l’eficiència energètica?

Al mercat pots trobar portes i finestres en multitud de materials, com ara la fusta o l’alumini. Tot i això, el PVC és el material més recomanat pels experts per aïllar la llar a nivell tèrmic. Com millor sigui l’aïllament menys despeses d’energia i calefacció es reflectiran a la factura energètica d’aquest hivern. Entre els molts beneficis del PVC com a material per a portes i finestres destaquem els següents:

  • Aïllament tèrmic: el PVC és un dels materials amb més nivell d’aïllament tèrmic. Concretament té un coeficient de conductivitat tèrmica de 0,17 W/m2ºC. 
  • Eficiència energètica: segons un estudi realitzat per la UPC, el PCV redueix un 45% el consum denergia.
  • Eficiència ecològica: material 100% reciclable que redueix les emissions de CO2 i no desprèn cap substància tòxica durant la fabricación.
  • Longevitat: el PVC és altament resistent que ofereix una vida útil molt llarga i en perfectes condicions. 
  • Resistència: és un material que no els afecten els agents externs com la humitat o les temperatures adverses.
  • Manteniment: no requereix cap tractament especial més enllà de ser rentat amb aigua i sabó.

Des de Tancaments.cat, t’ajudem a millorar l’eficiència energètica de casa teva oferint-te les millors solucions tèrmiques que són les finestres i portes PVC. No dubtis en contactar amb els nostres professionals per aconseguir l’assessorament que necessites i trobar la finestra o porta PVC que més s’adapti a allò que estàs buscant.

Compartir l'article:
Altres artícles