6 raons clau per renovar les finestres de casa teva

6 raons clau per renovar les finestres de casa teva

Les finestres són una part fonamental de qualsevol llar, ja que permeten millorar considerablement el confort. No obstant això, és important renovar les finestres de tant en tant per unes de més qualitat que assegurin un bon funcionament.

En aquest post, parlarem sobre quan i per què hauries de renovar les finestres de casa teva. A més, us donarem 6 raons fonamentals a tenir en compte abans de renovar les finestres.

Quan renovar les finestres de casa teva?

Hi ha diversos motius pels quals canviar les finestres del teu habitatge. Principalment, si les finestres tenen més de 15 anys o estan en mal estat, aquest és el moment adequat per renovar-les. A més, si estan fetes d’un material conductor sense el trencament de pont tèrmic també s’hauria de fer la reforma. De fet, les finestres solen ser una font de pèrdua denergia de fins al 30%. Per això, renovar-les per unes de millors prestacions, com ara les finestres de PVC, t’ajudaran a millorar el confort i l’eficiència energètica de casa teva.

6 raons per renovar les finestres

Les raons que motiven el canvi i/o renovació de finestres en un habitatge poden ser moltes. Normalment, aquests motius van associats amb el confort que presten i l’eficiència energètica. Entre les raons més freqüents i usuals trobem les següents:

  1. Aïllament tèrmic: un habitatge ha de ser sinònim de confort. Per això, si a causa d’un mal aïllament fa que la teva llar sigui freda a l’hivern i molt calorosa a l’estiu, és hora de renovar les finestres.
  2. Aïllament acústic: comptar amb el sistema de vidre adequat és fonamental per aïllar-se dels sorolls del món exterior.
  3. Escassetat de llum natural: la llum del sol és necessària per al dia a dia. Habilitar finestres als llocs de més llum de la casa i fer-ho amb vidres específics de control solar us permetrà aprofitar al 100% l’energia de l’exterior.
  4. Manca de seguretat: per evitar robatoris, casa teva ha de comptar amb les finestres més segures del mercat, per garantir la seguretat a tota hora.
  5. Eficiència energètica: les finestres que no aïllen correctament provoquen inestabilitat a la temperatura interior de l’habitatge. Això ocasiona també una gran despesa econòmica i energètica. Amb un canvi de finestres es poden reduir les pèrdues energètiques fins a un 70%.
  6. Disseny i estètica: amb el pas del temps les finestres es poden veure una mica obsoletes pel seu disseny. És en aquell moment, quan s’ha d’apostar per un model que combini millor amb la decoració de casa teva i que a més aporti seguretat i confort.

Renova les finestres amb Tancaments.cat

A Tancaments.cat trobaràs una àmplia selecció de finestres en funció de les dimensions, color o obertures més comunes. Si estàs interessat/da en renovar les finestres de casa teva, no dubtis en contactar amb nosaltres. Els nostres professionals us oferiran un assessorament personalitzat per trobar les finestres que millor s’adaptin al que estàs buscant.

Compartir l'article:
Altres artícles