Cómo encontrar ventanas de PVC de calidad en Sabadell | Tancaments

Com trobar finestres de PVC de qualitat a Sabadell

Aquest 2021 promet ser un any de canvis, començant per casa nostra. Però quan ens disposem a fer un canvi a casa nostra és molt important trobar els professionals adequats i que els productes i/o materials que triem siguin de qualitat. El confinament i el teletreball ens han ensenyat molt: entre altres coses, com n’és d’important gaudir d’un bon ambient a casa nostra, confortable, càlid i acollidor. El tipus d’aïllament que tinguin les nostres portes i finestres influiran moltíssim en aquest confort. Per aquest motiu, si ets de Sabadell o rodalies, a Tancaments disposem de grans solucions per a tu i els teus.

Com fer una bona elecció de les finestres

El primer que cal tenir en compte és quines necessitats volem cobrir amb el canvi de finestres, per triar les que millor s’adaptin i aconsegueixin cobrir aquestes necessitats. A Tancaments ens agrada recomanar el PVC, per ser un material que ofereix grans prestacions i aporta una gran quantitat de beneficis. A continuació els veiem:

  • Propietats aïllants. El PVC és el material estrella per a l’aïllament. Tant si cerques una solució aïllant per al soroll exterior, com si el que vols és protegir casa teva del fred exterior a l’hivern i de la calor a l’estiu, aquest material és la solució. Les seves propietats aïllants permeten gaudir d’un confort més gran durant tot l’any.
  • Alta resistència. És un material durador i tenaç, capaç de suportar sense problemes els canvis de temperatura i els diferents agents climàtics. A més, es calcula que té una vida útil de fins a uns 50 anys, per la qual cosa suposa també una inversió intel·ligent i un estalvi per a les nostres butxaques.
  • Sostenibilitat. Triar PVC per a les finestres és, a més, l’opció més sostenible, ja que durant la fabricació el consum d’energia és mínim. Així mateix, el PVC és un material reciclable i ignífug, és a dir, no propaga flames en cas d’incendi.
  • Estalvi energètic i econòmic. La seva capacitat aïllant permet estalviar energia (en aquest cas, calefacció i/o aires condicionats), ja que no cal excedir-se per mantenir la casa càlida a l’hivern o fresca a l’estiu. A més, com que no necessita manteniment, podrem gaudir de les nostres finestres durant molt de temps sense necessitat de gastar en reparacions o materials per a la seva conservació.

Salón con ventanas

Un altre dels aspectes que cal tenir en compte són els vidres, que han d’anar en la mateixa línia de qualitat que la perfileria que hem triat. El doble vidre sol ser la millor opció, ja que garanteix encara més el confort tèrmic i acústic i la seguretat dins de la llar.

Les millors finestres de PVC a Sabadell

Ara que ja coneixes quins són els principals avantatges del PVC i què has de tenir en compte a l’hora de triar unes bones finestres per a casa teva, és el moment de contactar amb una empresa instal·ladora professional que conegui a la perfecció tots els detalls per portar a cap una instal·lació correcta. A Tancaments.cat som especialistes en tancaments de PVC i alumini i disposem d’una àmplia experiència en la instal·lació de portes i finestres. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i sol·licitar-nos més informació, t’assessorarem!

Compartir l'article:
Altres artícles