Las tendencias en ventanas para 2021 | Tancaments

Les tendències en finestres per al 2021

Les finestres s’han quedat antiquades o són poc aïllants del soroll? Busques renovar l’estil de les finestres perquè no són modernes o simplement no són eficients energèticament?

Per a l’inici de l’any 2021, des de Tancaments.cat t’expliquem quines són les tendències en finestres per a aquest any perquè la teva llar tingui una il·luminació més gran i convertir-lo en un lloc agradable i còmode. Així que agafa paper i llapis perquè la llista és extensa.

Finestres amb estil

Finestres minimalistes

Les finestres minimalistes marquen tendència en estil i decoració aquest any. Són finestres amb un disseny que es caracteritza pel màxim d’eficàcia amb el mínim d’alumini vista. Aquest tipus de finestres permeten l’entrada de llum natural gràcies a l’efecte “tot cristall” i impedeix el pas de la pols, la pluja o la pols. Si vols que la teva llar guanyi en estètica, lluminositat i elegància les finestres minimalistes són la millor opció.

Finestres eficients energèticament

Cada any que passa estem més conscienciats a cuidar el nostre planeta amb petits gestos quotidians com ara utilitzar finestres sostenibles de PVC. Les finestres eficients energèticament es posaran de moda aquest any a causa de la seva eficiència tèrmica que ens permetrà estalviar en calefacció i mantenir estable la temperatura de casa nostra malgrat la temperatura exterior.

Finestres estil industrial

L’estil industrial irromprà amb força a casa nostra el 2021. Aquesta tendència decorativa en finestres que combina peces grans i metàl·liques en espais grans serà protagonista en habitatges i oficines. Si vols donar a casa teva un toc modern alhora que vintage són la millor opció.

Finestres bicolor

Si ets un apassionat del disseny arquitectònic o de l’interiorisme, aquest any estàs de sort perquè les finestres bicolor són tendència. Es tracta de finestres que són ideals per homogeneïtzar la vista de grans edificis o espais. Estan compostes per terminacions de fusteria diferents a l’exterior ia l’interior de l’habitatge, i us permeten combinar la decoració de casa vostra amb l’òptica de la façana del vostre edifici.

Ventana bicolor

Finestres per funcionalitat

Finestres antirobatori

Les mesures de seguretat que ens poden oferir les finestres de casa nostra prendran rellevància aquest any ja que a causa del coronavirus passem més temps a casa. Les finestres d’acer galvanitzat amb un tipus d’obertura oscil·lobatent i practicables són les millors opcions si voleu evitar ensurts mentre sou a casa.

Finestres per separar ambients

La separació d’estades de casa nostra serà de vital importància aquest 2021 a causa del temps que passem a casa. Aquesta separació pot ajudar a donar als espais més funcionalitat, ja que afavoreixen la privadesa o l’obertura, segons el moment i les necessitats. Per triar la millor finestra cal tenir en compte aspectes com ara el material del marc, el sistema de vidre o el tipus d’obertura.

Un cop hagis pres bona nota de les tendències d’aquest 2021, recorda que a Tancaments.cat som especialistes en tancaments eficients de PVC i alumini i treballem amb les millors marques per oferir als nostres clients la màxima qualitat en el nostre servei. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte sobre quines finestres, portes o sistemes de vidre has de triar per al teu habitatge. T’assessorarem!

Compartir l'article:
Altres artícles