Programa de rehabilitación de vivienda y regeneración urbana y rural |Tancaments.cat

Programa de rehabilitació d’habitatge i regeneració urbana i rural

El Govern d’Espanya ha creat el programa de rehabilitació d’habitatge i de regeneració urbana i rural, un programa que consisteix a finançar les obres de rehabilitació d’edificis d’habitatges i habitatges individuals, així com obres d’urbanització dels espais públics adjacents i obres per a la construcció d’edificis i habitatges, que substitueixin altres que prèviament s’han enderrocat a la mateixa zona.

Aquest programa de rehabilitació contempla una històrica inversió de 6.820 milions per als propers tres anys. Els beneficiaris serien els agents executors de les actuacions i haurien de complir una sèrie de requisits com ara: un límit temporal de 5 anys, una qualificació energètica mínima dels habitatges nous B i un 70% de l’edificabilitat sobre rasant tindrà ús residencial.

Renova les portes i finestres

La renovació de les finestres i portes ens pot permetre millorar considerablement el confort a casa nostra, però, sovint no ens adonem de la importància de comptar amb unes bones finestres i de qualitat.

Els avantatges de renovar les nostres finestres i portes són múltiples, ja que podem guanyar en eficiència energètica i millorar el confort general de l’habitatge. A més, es redueix l’entrada d’agents contaminants a l’habitatge i contribueix a millorar la salut familiar. Alhora que s’aconsegueixen millores en el comportament acústic de la casa, millorem l’aïllament de manera sorprenent.

Les reformes són poc costoses i senzilles. A Tancaments.cat som especialistes en la instal·lació de finestres i portes de PVC o alumini. Utilitzem les darreres tècniques i els materials més innovadors. Els nostres especialistes tenen el màxim compromís i professionalitat, a més, treballen amb les millors marques per oferir als nostres clients la màxima qualitat al nostre servei. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte sobre quines finestres, portes o sistemes de vidre has de triar per al teu habitatge.

Aposta per l’eficiència energètica

En els darrers anys ens enfrontem a un dels reptes més grans d’aquest segle que és tenir cura del nostre planeta. Nosaltres, com a societat, podem aportar el nostre granet de sorra per lluitar contra el canvi climàtic. Petits gestos que ens ajudaran a millorar la salut del nostre planeta com ara, utilitzar més el transport públic, reciclar i reutilitzar, però sobretot tenir un habitatge eficient energèticament.

El primer que ens hem de preguntar és com fem servir l’energia a casa nostra. Si, per exemple, encenem la calefacció a temperatures altíssimes a l’hivern i no tanquem les finestres per mantenir la calor, no aconseguirem l’estalvi energètic i econòmic desitjat.

Per tant, per reduir el nostre impacte mediambiental hem de tenir una llar eficient, ja que són molts els seus avantatges com l’estalvi econòmic i més confort. Per això, moltes vegades és recomanable dur a terme reformes d’aïllament tèrmic i acústic, canviant per exemple finestres i portes, ja que ens aporta més seguretat davant dels desperfectes ocasionats pel pas dels anys, com són les esquerdes, humitats o les fugides de calor. Des de Tancaments.cat, com a especialistes en tancaments eficients sempre recomanem l’ús de PVC per a finestres i portes. Seguint totes aquestes pautes podrem aconseguir una llar eficient energèticament que sigui de més qualitat que altres, de manera que es mantindrà en millors condicions durant molt més temps.

Compartir l'article:
Altres artícles