Las ventanas mejoran nuestro estado de ánimo | Tancaments.cat

Les finestres milloren el nostre estat d’ànim

Hi ha molts factors que influeixen en la vida de les persones a l’hora de ser feliços i poder gaudir d’un bon benestar físic, mental i emocional. Si ens parem a pensar als llocs on més temps passem, segurament siguin casa nostra i l’oficina. Per tant, la il·luminació d’aquests espais, que majoritàriament són interiors o llocs tancats, és realment important per tenir un bon rendiment tant físic i mental, ja que en depèn tenir un bon estat d’ànim.

Gràcies a la instal·lació de finestres a casa nostra podem aconseguir una major entrada de llum natural als habitatges, millorar la sensació de confort i espai a les habitacions i, en conseqüència, l’estat d’ànim dels seus habitants. A més, si tenim moltes finestres a casa nostra podem reduir el nombre d’hores que cal la llum artificial, fet que suposa un important estalvi econòmic i energètic.

Avantatges de tenir més finestres a casa nostra

Com més finestres tinguem a casa nostra, tindrem un millor estat d’ànim ja que són múltiples els avantatges d’una entrada de llum natural més gran a casa nostra:

  • La llum natural augmenta la producció de serotonina, l’hormona de la felicitat, cosa que ens ajuda a estar de millor humor, aportant-nos vitalitat i energia.
  • Millora la nostra qualitat de son, reduint l’insomni.
  • Afavoreix la nostra capacitat cognitiva.
  • Permet estalviar energia, ja que es fa servir menys la llum artificial.
  • Redueix la tendència a patir tristesa, malenconia i depressió.
  • Permet rebre la nostra dosi de 20 minuts de Vitamina D diària, que influeix positivament al nostre estat d’ànim.

Si hi ha alguna cosa que depèn de nosaltres mateixos, és trobar les millors solucions per a la nostra llar i que ens ajudin a millorar la nostra qualitat de vida. Per això, si estàs pensant a reemplaçar les finestres antigues de casa teva per unes noves, és el millor moment per apostar per dissenys que aprofitin la màxima superfície de vidre i que per tant permetin una major entrada de llum, millorant la il·luminació natural de la teva llar.

A Tancaments.cat som especialistes en finestres amb tancaments eficients de PVC i alumini i treballem amb les millors marques per oferir als nostres clients la màxima qualitat al nostre servei. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte sobre quines finestres o sistemes de vidre has de triar per al teu habitatge. T’assessorarem!

Compartir l'article:
Altres artícles