Las mejores ventanas para las oficinas de trabajo | Tancaments.cat

Les millors finestres per a les oficines de treball

Per als emprenedors haver d’escollir la finestra més idònia per a la seva oficina és una decisió molt difícil: cal fer un balanç entre pressupost, rendiment, estètica, predilecció personal, entre d’altres inputs. A més, hi ha moltes tipologies de finestres per a despatxos i altres llocs en general, ja que en la seva fabricació utilitzen materials diferents: fusta, PVC o alumini.

Claus per triar les finestres més apropiades a l’oficina

Avui dia, una de les tendències més esteses és substituir les finestres velles per altres de noves sense tenir-ne en compte les capacitats, sinó purament l’element decoratiu. De fet, de vegades no hi ha opcions bones ni dolentes, sinó bon o mal gust. Tot i així, us oferim algunes claus per triar el tipus de finestra més apropiat per a la vostra oficina:

1.Una bona decoració

Curiosament, vestir les finestres adequadament perquè llueixin millor pot esdevenir definitiu per augmentar la productivitat d’un negoci: et pot ajudar a sentir-te més relaxat i concentrat. En un entorn de treball on passem gran part del dia, és molt important no sentir-se tancats i deixar fluir un bon ambient i unes bones sensacions.

2.Finestres grans

No sempre és possible instal·lar finestres de grans dimensions, ja que normalment, als locals comercials sol haver-hi un estil arquitectònic molt marcat. Tot i això, sempre hi ha temps per remodelar i col·locar finestres grans i així, guanyar millors vistes, una major quantitat de llum natural -gasten menys energia elèctrica- i una considerable sensació d’amplitud.

Oficina con ventanas grandes

Uns dels models típics dels grans finestrals són les corredisses, oscil·lobatents, plegables o elevables, tots ells amb diferents colors i perfils. Per exemple, les que són corredisses elevables confereixen una sensació de confort. El seu maneig és còmode, suau, senzill i silenciós, i requereix molt poc esforç per tancar-lo i obrir-lo. D’altra banda, les finestres corredisses amb un sistema d’obertura oscil·loparal·lel, és a dir, amb uns mecanismes totalment diferents de l’anterior, tenen grans avantatges quant a aïllament tèrmic i acústic.

3. La seguretat de la finestra

Cada tipus d’obertura té uns avantatges i uns punts febles pel que fa a la vulnerabilitat del conjunt davant d’entrades no permeses, és a dir, davant de qualsevol robatori o atac d’un intrús. En el cas de les oscil·lobatents, cal saber que el seu nivell de seguretat és alt, a causa del sistema de bloqueig de porta. Pel que fa a les plegables, sempre és millor comprar-les amb vidres laminats -són resistents i impedeixen que el vidre sigui traspassat-, mentre que les corredisses només es recomanen per a habitatges de pisos en alçada. Així mateix, hi ha altres complements per reforçar la seguretat, com els sistemes de bloqueig, els reforços per a frontisses i els forrellats.

4. Finestres altes

Les finestres altes ajuden a reduir les distraccions a la feina. Si la seva instal·lació no es pot dur a terme, una bona solució és fer servir cortines.

Com que en la majoria dels casos, no hi ha una resposta correcta, la millor manera d’esbrinar quin tipus de finestra s’adapta millor és entendre els pros i els contres de cada opció.

Compartir l'article:
Altres artícles