4 beneficios de sellar tus ventanas | Tancaments.cat

4 beneficis de segellar les finestres

Una casa còmoda deu la seva calidesa i comoditat a les finestres en bon estat. Però sovint, a causa del desgast natural dels materials de les finestres, entren corrents d’aire a través de diferents esquerdes i buits que es troben al marc de la finestra. Aquests corrents d’aire poden causar temperatures incòmodes a tota la casa que ningú vol experimentar. Per tant, és important mantenir les finestres degudament segellades perquè no entrin corrents d’aire durant els mesos més freds de l’hivern i fins i tot durant els calorosos mesos d’estiu.

El procés de segellat de finestres

El procés de segellat de finestres implica l’ús de massilla o un tipus de segellador per reparar les esquerdes en el marc de la finestra. És important conèixer la condició del marc de la finestra per determinar si pot o no simplement segellar l’esquerda o si cal reemplaçar tot el marc.

Una altra forma de segellar una finestra és amb rivets. Aquest mètode d’ús comú ajuda a evitar que entrin corrents d’aire a casa col·locant les tires al voltant de tota la finestra. En general, hi ha un espai entre el marc de la finestra i el marc de la paret que pot deixar espai perquè entri aire si no està segellat. Aquests espais i esquerdes són els llocs per on passaran els corrents d’aire, cosa que provocarà temperatures desiguals a casa seva.

Per mantenir en bon estat les finestres  és important seguir els passos següents: verificar que la finestra està segellada correctament, retirar la massilla i el vidre vells i finalment aplicar un nou envidrament i massilla.

 

Els 4 beneficis del segellat de finestres

Segellar adequadament les finestres comporta una sèrie de beneficis per a la teva llar com:

  • Major comoditat. No hi ha res com tenir temperatures desiguals a casa que varien d’una habitació a una altra. No obstant això, això és el que sol passar quan entren corrents daire a través de les finestres. En solucionar aquest problema mitjançant el segellat de finestres, podrà gaudir de temperatures més agradables a tota casa seva.
  • Reducció d’al·lèrgens i insectes a casa seva. Quan plou o neva, la humitat pot quedar a les finestres i acumular-se amb el temps, creant l’escenari perfecte perquè la floridura comenci a créixer. Això té com a conseqüència l’aparició d’insectes, l’entrada de pols i lèrgens a casa seva. Un bon segellat de la finestra evitarà lentrada dinsectes i pols a la llar.
  • Amplia la vida de les finestres. Les finestres pateixen molts danys al protegir les cases del clima exterior, sense esmentar el desgast normal. Segellar les finestres ajudarà a alentir el procés d’envelliment i donarà a les finestres la capacitat de durar més que si es deixessin sense segellar.
  • Estalvi d’energia i més eficiència. Els sistemes de calefacció i aire condicionat han de treballar més per compensar els corrents d’aire que entren per les finestres, per tant tenen un impacte directe a les factures d’energia. Això donarà lloc a factures denergia que poden ser més altes del que sesperat durant els mesos dhivern i estiu. Per tant, el segellat de finestres eliminarà els corrents d’aire que, a canvi, no fan que la calefacció i l’aire condicionat treballin tan dur. Això conduirà a una major eficiència energètica i estalvi denergia a la llar.

Ara que ja saps els principals beneficis del segellat de les teves finestres, no dubtis en contactar amb els nostres professionals per aconseguir l’assessorament que necessites i trobar el tipus de vidre o segellat que més s’adapti al que estàs buscant.

Compartir l'article:
Altres artícles