Tipus de finestres de PVC

tipos de ventanas pvc

Sovint les finestres són subestimades i no se’ls atorga la importància que mereixen. Tot i així, són un element fonamental que influeix directament en el confort i l’eficiència energètica d’un espai habitable.

El confort d’un habitatge o negoci pot dependre en gran mesura de les finestres, ja que són punts crítics per on es produeixen les pèrdues més grans de temperatura i en el cas de la ciutat gran, de so. Una instal·lació correcta de finestres permet reduir la radiació solar a l’interior i minimitzar els sorolls externs, millorant així la qualitat de vida a l’interior dels espais.

Però tots sabem que triar una instal·lació de finestres a la nostra nova o renovada casa no és una elecció senzilla i si cal triar el material encara és més complicat. Actualment hi ha molta varietat de materials disponibles i moltes característiques que per a un usuari són difícils d’entendre.

Per aquest motiu, avui us expliquem la importància de les finestres de PVC, aquestes destaquen per unes característiques excel·lents com l’aïllament acústic i tèrmic, el seu pes reduït, la resistència a la corrosió, el baix manteniment i un procés de fabricació ecològic. A més, un cop finalitzada la vida útil, el PVC és 100% reciclable. Aquests són només alguns dels avantatges que ofereix aquest material, convertint-se en la tria ideal per a tot tipus de cases i apartaments.

QUINS TIPUS DE FINESTRES PVC HI HA?

  1. Finestres de PVC batents i oscil·lants: Aquest és l’estil de finestra més tradicional que permet l’obertura d’una o dues fulles.
  2. Finestres de PVC oscil·lobatents: La majoria de les finestres modernes són oscil·lobatents, la qual cosa significa que combinen els sistemes d’obertura batent i oscil·lant en un sol full. Aquestes finestres ofereixen una ventilació molt pràctica.
  3. Finestres de PVC pivotants: Aquestes finestres giren al voltant d’un eix al centre del marc. Són molt fàcils de netejar des de linterior, ja que no cal desmuntar el full del marc per netejar el costat exterior.
  4. Finestres de PVC corredisses: Les finestres corredisses són ideals per a espais reduïts, ja que ofereixen una obertura total. A més, solen ser més assequibles al mercat.

No dubtis a optar per finestres de PVC a mida, ja que aportaran un confort incomparable a casa teva, permetent gaudir d’un ambient agradable i acollidor. No escatimes en la qualitat de les teves finestres i confia en Tancaments.cat, la teva millor opció per a un canvi o instal·lació amb èxit.

Tancaments.cat, som una empresa líder al sector de la fusteria especialitzada en el canvi i instal·lació de finestres i portes. Aquí trobareu una àmplia gamma de finestres a mesura que s’adapten perfectament a les vostres necessitats. Podràs triar entre diferents dimensions, estructures, colors, acabats i tipus d’obertura, com ara finestres practicables i oscil·lobatents, corredisses o plegables.

Compartir l'article:
Altres artícles