Ventajas instalar puertas y ventanas K-Line | Tancaments.cat

Avantatges instal·lar portes i finestres K-Line

Triar les millors portes i finestres per a casa teva és fonamental per garantir la protecció i intimitat dels teus. A Tancaments.cat en som conscients, per això treballem amb les millors marques com K-Line per oferir als nostres clients una àmplia gamma de finestres i portes d’alumini.

Avantatges de les portes i finestres K-Line

Des de Tancaments.cat, fa anys que col·laborem amb K-Line una empresa líder europea en disseny i fabricació de finestres i portes d’alumini per a arquitectura i construcció. Es caracteritza per oferir tant portes com finestres de qualitat amb un disseny curós amb cada detall. A més, els seus productes ofereixen múltiples avantatges per així millorar el benestar dels seus usuaris ja que són més:

  • Aïllants: tant portes com finestres compten amb equips de trencament de pont tèrmic i amb un doble vidre amb aïllament reforçat. Per això, ofereixen més aïllament tant tèrmic com acústic, havent obtingut les màximes certificacions del mercat.
  • Lluminoses: això és degut al disseny dels seus perfils que els permeten tenir un 20% més de superfície envidriada i en tancar-les, el full es pot amagar després del marc oferint molta més lluminositat a les estances.
  • Elegants i funcionals: tant les portes com les finestres es caracteritzen per ser totalment discretes alhora que elegants. Això és gràcies al seu disseny amb formes estilitzades i perfils molt esvelts, amb 31 colors a escollir amb acabats lacats estàndard mats i texturats, acabats en fusta i anoditzats, amb l’opció bicolor amb diferent color a l’interior i l’exterior, per personalitzar la estada o per integrar-se a l’entorn.
  • Segures: de manera opcional les portes i finestres poden incorporar un kit de seguretat amb vidres antirobatori, per evitar possibles robatoris.
  • Millor relació qualitat-preu: són portes i finestres d’alumini que combinen el millor aïllament tèrmic i acústic amb les màximes prestacions de disseny i la millor relació qualitat-preu del mercat, gràcies a l’avançada tecnologia de l’alumini.
  • Més opcions: tant les portes com les finestres ofereixen múltiples opcions per a diferents aplicacions. Per tant, compten amb una extensa fusteria que va de finestres practicables-oscilibatents, corredisses de 2 i 3 fulles, de fulla oculta i elevables, portes etc.

Ara que ja saps els múltiples avantatges que ofereixen les finestres i les portes de K-Line, no dubtis en contactar amb els nostres professionals per aconseguir l’assessorament que necessites i trobar el tipus de finestra o porta que s’adapti més al que estàs buscant.

Compartir l'article:
Altres artícles