Estalvi energètic del PVC i el seu aïllament terme | Tancaments.cat

Estalvi energètic del PVC en tancaments

Estalvi Energètic: és el PVC molt més que un material per portes i finestres?

Tancaments.cat sabem que és vital assessorar sobre la fusteria de PVC, però encara més, informar de la importància i l’impacte en termes d’estalvi energètic que obtindrem en canviar la porta o finestra antiga per una de PVC.

Algunes comunitats autònomes contemplen diferents mesures per a l’estalvi amb el suport d’associacions com l’OCU, d’on es destaca canviar les finestres velles per les de PVC a causa del seu gran aïllament tèrmic. Actualment, és necessari el Certificat d’Eficiència Energètica amb vigència de 10 anys per a vendre o llogar el teu habitatge i per a Tancaments.cat és una pràctica habitual assessorar-te per aconseguir-ho.

El consum energètic té repercussió en l’economia familiar o empresarial i conèixer que l’estalvi d’instal·lar una finestra de PVC pot representar un 45% comparat amb finestres d’alumini o d’un 15% si són de fusta. 

La diferència és bastant important com per tenir-la en compte, no creus?

L’estalvi amb l’aïllament de les portes i finestres de PVC és 7 vegades superior respecte altres materials i produeix 9 vegades menys d’emissions de CO₂ a l’atmosfera.

A més a més, treballem amb les millors empreses del sector, com Incerco, per tal d’afegir les millors garanties al nostre treball.

Tancaments.cat considerem que un habitatge ha de ser agradable, sostenible i respectuós amb el medi ambient però també amb la nostra economia. 

Vols saber quin seria el teu estalvi energètic?

A Tancaments.cat t’assessorarem sobre portes i finestres de PVC.

Avantatges del PVC en tancaments