PVC el material més ecològic per aïllar | Tancaments.cat

PVC ecològic per portes i finestres

La sostenibilitat i l’ecologia amb els tancaments de PVC.

El PVC és un material amb característiques ecològiques molt importants com estar compost d’un 57% de sal, sent totalment reciclable i reutilitzable fins a 10 vegades sense perdre les propietats originals.

El Codi Tècnic de l’Edificació és estricte amb la normativa referent a les emissions de CO₂ i proposa mesures d’aïllament tèrmic per estalviar fins al 60% en calefacció. Canviar les portes o finestres per PVC és molt més que un simple canvi, significa reduir el consum energètic un 45% més que l’alumini i un 15% més que la fusta. Per tant, l’aïllament tèrmic de portes i especialment el de finestres de PVC, és un factor important en l’àmbit econòmic i ecològic.

Tancaments.cat estem realment conscienciats amb l’ecologia, i per això treballem amb empreses com Deceuninck que ens proporcionen els materials més ecològics del mercat.

Les característiques de reciclatge i reutilització del PVC ofereixen garanties suficients per decidir-se a instal·lar portes i finestres de PVC.

A Tancaments.cat proposem tancaments de PVC per portes i finestres, ja que tenen les millors qualitats ecològiques del sector.

Confort i benestar ecològicament sostenibles?

La millor opció, instal·lar portes i finestres de PVC.

Avantatges del PVC en tancaments