Finestres corredisses: Què són i quins són els seus avantatges

Les finestres corredisses són les que s’obren i es tanquen mitjançant un sistema de lliscament horitzontal. Solen ser una molt bona opció per a espais reduïts o en situacions on no és possible utilitzar finestres que s’obrin cap a l’exterior.

Aquestes finestres estan formades per un o diversos panells de vidre que llisquen horitzontalment al llarg d’un marc. Per poder obrir-la o tancar-la, es fa servir una maneta o un sistema de tancament que pot estar ubicat a la part superior o inferior de la finestra.

Hi ha diferents tipus de finestres, com les finestres corredisses simples, dobles o triples, que es diferencien pel nombre de panells de vidre que tenen. També hi ha finestres corredisses amb marcs de fusta, alumini o PVC, que ofereixen diferents nivells de resistència, durabilitat i estètica.

Finestres corredisses

Les finestres corredisses són un tipus de finestra que es desplaça horitzontalment per obrir-se i tancar-se.

Són ideals per a espais reduïts o fins i tot per a espais on no és possible fer servir finestres que s’obrin cap a l’exterior. A més, permeten que l’aire entri a l’habitació, proporcionant una àmplia vista a l’exterior. Aquestes finestres corredisses tenen una gran facilitat dús, la seva capacitat per estalviar espai i la seva capacitat per proporcionar una bona ventilació i entrada de llum natural.

Estan disponibles en diferents mides i dissenys per adaptar-se a diferents necessitats i estils arquitectònics, a més a més disposen d’una gran varietat de marcs per posar el que més s’adapti segons les teves necessitats, els tenim en diferents mides i dissenys.

Quan recomanem utilitzar finestres corredisses?

Les finestres corredisses són una bona opció per utilitzar en diferents situacions, entre les quals s’hi inclouen:

  1. Espais reduïts. Són una excel·lent opció per a habitacions petites o espais on es requereix una solució compacta.
  2. Accessibilitat limitada. Si la finestra està en un lloc de difícil accés, com darrere una banyera o en una paret amb mobles propers, les finestres corredisses són una bona opció ja que no requereixen espai addicional per obrir-les.
  3. Ambients amb molt de vent. Ofereixen més resistència al vent que les finestres tradicionals que s’obren cap a fora.
  4. Disseny contemporani. Tenen un aspecte modern i minimalista que encaixa bé amb estils arquitectònics contemporanis.
  5. Maximitzar la vista. Si voleu maximitzar la vista d’un paisatge o una vista exterior, són una excel·lent opció ja que ofereixen una vista clar sense obstruccions.
  6. Estalvi d’espai. Ideals en habitacions petites on es vol maximitzar l’espai de paret disponible.

Les finestres corredisses són una bona opció quan es vol estalviar espai, maximitzar la vista, obtenir un disseny contemporani i quan l’accessibilitat és limitada.

Beneficis de les finestres corredisses

Les finestres corredisses ofereixen diversos beneficis que les fan una excel·lent opció per a moltes situacions, entre les quals podem destacar l’estalvi d’espai, ja que no requereixen espai addicional per obrir-se, cosa que significa que són ideals per a espais petits.

D’altra banda, podríem parlar de la facilitat d’ús, ja que són fàcils d’obrir i de tancar amb un simple moviment suau.

Gràcies a la seva estètica, les finestres corredisses ofereixen una gran entrada de llum, ja que permeten l’entrada de llum natural, cosa que ajuda a il·luminar una habitació i pot reduir la necessitat d’il·luminació artificial.

Solen oferir diversos beneficis, incloent lestalvi despai, la facilitat dús, la ventilació, lentrada de llum natural, la seguretat i lestètica.

A Tancaments.cat som experts en diferents tipus de finestres corredisses. A més, de l’assessorament, també oferim servei d’instal·lació i postvenda a tot Catalunya. No dubteu a contactar amb nosaltres per aconseguir l’assessorament que necessiteu i resoldre tots els vostres dubtes.

Compartir l'article:
Altres artícles