Instal·lem motors per a tot tipus de persianes | Tancaments.cat

Persianes de PVC i motors per a persianes

Persianes i motors de persianes per gaudir d'una facilitat i comoditat diària.

La persiana continua sent un dels elements amb més importància per obtenir la seguretat i privacitat necessària.
És per això que la seva elecció ha d’anar en funció de les necessitats de cada client. 

Siguin persianes de PVC o d’aluminipersianes de seguretat o per a garatges, rectes o corbades hem de tenir clares les nostres necessitats abans de definir altres característiques com el color, la forma o les mides. 

També és important destacar l’element de la caixa on s’allotja la persiana, ja que pot influir de manera molt negativa en l’aïllament tèrmic de l’espai interior.

Actualment, encara existeix un gran nombre de persianes antigues que necessiten ser renovades. El fet de canviar-les juntament amb el de poder instal·lar un motor per a persianes, pot revolucionar la nostra comoditat i el confort de la nostra llar.

És per aquest motiu que Tancaments.cat treballa des de fa molt de temps amb professionals com Percoter, per oferir solucions als nostres muntatges de persianes i motors de persianes.

La nostra experiència ens permet assessorar-te amb les màximes garanties per a la instal·lació de persianes o la motorització d’aquestes.

Pel que fa a motorització de persianes, existeixen diferents tipus d’accionament dels motors, sent el polsador o el de via ràdio els més habituals.

La col·locació d’un motor en les persianes ofereix un confort extra i una millor qualitat de vida per als usuaris, gràcies en bona part per la seva facilitat d’instal·lació i ràpida posada en marxa.

Necessites renovar finestres i persianes?

Oferim solucions en tancaments, persianes i motorització de persianes.