Muntatge i instal·lació de tot tipus de vidres | garantia Tancaments.cat

Muntatge i instal·lació de vidres

Els vidres són molt importants per a l'aïllament i per a l'estalvi energètic

L’experiència i la professionalitat, fan de Tancaments.cat un dels referents en el muntatge de vidres, a més de donar confiança als nostres clients per la col·laboració amb una de les empreses més important en aquest segment, Guardian Sun.

Les principals característiques que atorguen els vidres que muntem a les nostres instal·lacions de finestres i portes de PVC són:

  • Vidres baixos emissius
  • Vidres baixos emissius + control solar
  • Vidres acústics

Les filtracions d’aire a través de les juntes d’una finestra és el problema més comú i gràcies a un sistema de juntes i cambres d’aire es pot aconseguir un estalvi del 40% a l’estiu i del 60% a l’hivern. Les finestres de PVC són les que donen el millor aïllament tèrmic comparant-les amb les d’alumini o fusta utilitzant el mateix vidre.

La grossària i el butiral acústic dels vidres minimitzen la contaminació acústica de l’exterior i contribueixen a un major aïllament.

Segons la tipologia del vidre, és possible reduir en gran part la incidència de la radiació que es transmet a l’interior i que produeix l’efecte hivernacle a les estances.

Resistència contra els agents externsprotecció i seguretat contra possibles actes vandàlics o altres similars.

L’estalvi energètic, econòmic i la reducció d’emissions de CO  són gràcies a la millora de l’aïllament tèrmic que pot arribar a suposar una reducció del 30% de les pèrdues energètiques.

Vols un millor estalvi energètic?

Contacta amb nosaltres i t’assessorem com estalviar amb un bon aïllament tèrmic