fbpx

COM PODEM AJUDAR-TE?

Tancaments.cat som els més competitius del mercat. Comptem amb el millor equip i oferim una àmplia gamma de finestres i portes tant de PVC com d’alumini, vidres de baixa emissivitat, de baixa emissivitat amb control solar o acústics, a més de mosquiteres, persianes i la instal·lació del motor.  

Filosofia de Tancaments.cat

El nostre ADN

L’ambició i la il·lusió d’un projecte creat el 2005 ha tingut com a conseqüència que Tancaments.cat s’hagi convertit en el referent del sector de la fusteria de PVC i Alumini en l’àmbit de tota Catalunya. La nostra llarga experiència en aquest sector fa que coneguem cada detall de tot el procés de venda, fabricació i muntatge tant de portes com finestres de PVC i alumini per posar-lo al servei del client.

Cada client requereix un tracte únic, oferint-li el millor assessorament i, sens dubte, un pressupost adaptat a les seves necessitats. Així és com treballem a Tancaments.cat, posant els millors professionals a la teva disposició.

 

Anteposar els nostres valors és la nostra base:

 • Responsabilitat

 • Serietat

 • Predisposició
 • Comprensió

 • Esforç i treball

 • Eficàcia
 • INSTAL·LACIÓ DE PORTES I FINESTRES

  Tancaments.cat és un referent del sector de la fusteria de PVC i Alumini.

  LA NOSTRA MISSIÓ

  La trajectòria de Tancaments.cat resulta d’una minuciosa metodologia de treball basada en el client, analitzant tots els processos de treball, des de l’atenció al client amb el millor assessorament i tracte particular, fins al subministrament i muntatge de les portes i finestres de PVC o Alumini i el vidre.

  Treballar amb els millors professionals vol dir innovar en els productes per oferir al client el millor producte al millor preu. Ser el més competitiu del mercat és comptar amb el millor equip i oferir una àmplia gamma de finestres i portes de PVC o d’alumini, vidres de baixa emissivitat, baixa emissivitat amb control solar o acústics, a més de mosquiteres, persianes i la instal·lació del motor.

   

  Respecte i humilitat

  A Tancaments.cat creiem que, abans de treballadors, hem de ser PERSONES, tractant als clients amb el màxim respecte i humilitat, atenent totes les seves necessitats per trobar la solució més adequada. Dipositar la teva confiança a Tancaments.cat vol dir tenir la tranquil·litat de la feina ben feta.

  L’equip humà de Tancaments.cat impregna la professionalitat i compromís en tots i cadascun dels projectes. Així som a Tancaments.cat i aquestes són les bases per treballar, créixer i millorar dia a dia!

  SOLUCIONS PER A TU

  • AÏLLAMENT ACÚSTIC

   Hi ha tres tipologies de soroll: el soroll aeri, que es transmet per l’aire a través de bandes sonores, el que es transmet per vibracions que es propaguen a través de l’estructura i el soroll de les instal·lacions.

   Unes bones finestres de PVC (material de baixa permeabilitat a l’aire que absorbeix el soroll i n’impedeix el pas) instal·lades amb materials aïllants com escuma de poliuretà (material plàstic amb capacitat de segellat, ideal contra els sorolls aeris) poden aconseguir reduir molt la primera tipologia de soroll, ja que és més el fàcil d’eliminar. La utilització de vidres de diferents gruixos i laminats amb vinils sonors (PVB) incrementa l’atenuació acústica fins a 40-45 dB.

  • MÀXIMA SEGURETAT

   Els lladres consideren les finestres el punt més vulnerable per on poder entrar als habitatges (el 40 % dels robatoris són per les finestres).

   El que se l’hi ha de demanar a una finestra és el comportament de la totalitat dels seus components: ferratge, perfils, envidriament i instal·lació a l’obra.

   Tacaments.cat ofereix ferratge perimetral de la marca alemanya GU, amb bolons fungiformes que dificulten poder fer palanca entre el marc i la fulla i la maneta secustik amb una placa anti-trepant d’acer temperat que impedeix accedir des de l’exterior als cargols de la maneta, impedint així girar tot el sistema del tancament perimetral.

  • AÏLLAMENT TÈRMIC

   Les causes principals de les humitats per condensació són una combinació d’aquests tres factors:

   Un mal règim de calefacció, (l’aire calent admet més humitat que l’aire fred), una ventilació deficient (s’ha d’afavorir una bona renovació natural de l’aire) i  un aïllament tèrmic deficient (de parets, ponts tèrmics…).

   Les finestres de PVC, ajuden en el tercer factor, donant un aïllament tèrmic superior, ja que és un material no conductor (no es deixa travessar ni pel fred ni la calor). Tot i això s’han de considerar els altres dos factors.

  • EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

   Adjuntem un quadre resum de l’estalvi que, segons l’estudi realitzat per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energia), es pot aconseguir canviant unes finestres d’alumini sense RPT (Rotura de pont tèrmic) amb un envidriament del 70% (1.3×1.3 2 fulles practicables).

   Ahorro energético con ventanas Tancaments.cat

   Estimació del cost en euros de referència d’un habitatge de 6 finestres de 1.3 x1.3 d’alumini sense RPT amb vidre 4-6-4, per mantenir unes condicions interiors de 20ºC amb uns costos d’energia elèctrica de 0.10€/kwh.

  FINESTRES I PORTES DE PVC I ALUMINI

  Especialistes en el disseny, muntatge i manteniment de tot tipus de finestres i portes de PVC i alumini.

  TREBALLEM AMB LES MILLORS EINES

  El nostre equip disposa dels millors materials i eines per tal d’instal·lar la finestra o la porta de la manera més eficaç possible.

  ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

  Busquem les millors solucions per oferir un assessorament personalitzat i ens adaptem a la necessitat de cada client.

  Instal·lació de portes Tancaments.cat

  RAONS PER LES QUE ENS ESCULLEN

  A Tancaments.cat disposem d’una gran experiència al sector de Tancaments i Finestres de PVC i Alumini. Fem servir les últimes tècniques i utilitzem els materials més innovadors. Els nostres especialistes tenen el màxim compromís i professionalitat.

  + DE 13 ANYS D'EXPERIÈNCIA

  Els nostres operaris tenen una àmplia experiència en la instal·lació de tancaments de PVC i Alumini.

  MATERIALS DE QUALITAT

  Sempre estem buscant els millors materials amb l’última tecnologia i respecte al medi ambient.

  PROFESSIONALS ESPECIALISTES

  L’equip humà de Tancaments.cat ofereix la màxima professionalitat i compromís en tots i cadascun dels projectes.

  SERVEIS

  Des de l’any 2005 Tancaments.cat ens hem convertit en el referent del sector de la fusteria de PVC i Alumini a tot Catalunya. La nostra àmplia experiència en aquest sector fa que coneguem cada detall de tot el procés de venda, fabricació i muntatge tant de portes com finestres.

   • FINESTRES PVC

    FINESTRES DE PVC

    Tancaments.cat és expert en finestres de PVC per la qualitat, l’economia i l’estalvi energètic.

   • PORTES DE PVC

    PORTES DE PVC

    Portes de PVC amb material lleuger que disposa d’una gran resistència i un aspecte elegant.

   • PORTES I FINESTRES D’ALUMINI

    PORTES I FINESTRES D’ALUMINI

    Portes i Finestres d’Alumini, amb vidres de seguretat o acústics, diversos colors i textures.

  © Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
  WhatsApp ¿Necesitas ayuda?