fbpx
Vidres Tancaments.cat
Instalació vidres Tancaments.cat

El vidre és molt important per l’aïllament i per l’estalvi.

Característiques com experiència i professionalitat, fan de Tancaments.cat ser un dels referents en el muntatge de vidres a més de donar confiança als nostres clients per col•laborar amb l’empresa més important en aquest segment, Guardian Sun.

Les característiques principals d’instal·lar vidres en finestres de PVCalumini són:

  • – Tipologiesvidres baixos emissius, els baixos emissius + control solar o els acústics.
  • – Aïllament tèrmic: les filtracions d’aire a través de les juntes d’una finestra és el problema més comú i gràcies a un sistema de juntes i cambres d’aire es pot aconseguir un estalvi del 40% a l’estiu i del 60% a l’hivern. Les finestres de PVC són les que donen el millor aïllament tèrmiccomparant-les amb les d’alumini o fusta utilitzant el mateix vidre.
  • – Aïllament Acústic: l’espessor i el butiral acústic dels vidres minimitzen la contaminació acústica de l’exterior i contribueixen a un major aïllament.
  • – Protecció raigs solars: segons la tipologia del vidre, és possible reduir en gran part la incidència de la radiació que es transmet a l’interior i que produeix l’efecte hivernacle a les estances.
  • – Altres característiquesresistència contra els agents externsprotecció i seguretat contra possibles actes vandàlics o altres similars.

L’estalvi energètic, econòmic i la reducció d’emissions de CO2 són gràcies a la millora de l’aïllament tèrmic que pot arribar a suposar una reducció del 30% de les pèrdues energètiques.

MÉS INFORMACIÓ

Vols estalviar amb Tancaments.cat? Contacta’ns i farem un estudí per saber l’estalvi energètic grácies l’aïllament tèrmic.

Deixa la teva opinió sobre aquest servei de Tancaments.cat

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

INSTAL·LACIÓ DE VIDRES
Average rating:  
 0 reviews
© Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
WhatsApp ¿Necesitas ayuda?