fbpx
PVC Avantatges
Ventajas de las ventanas de PVC Tancaments.cat

Els màxims exponents del PVC són els seus avantatges.

Els avantatges més representatius del PVC són:

– Benestar i Confort: conceptes indispensables que contribueixen a millorar la qualitat de vida quan parlem de finestres i portes de PVC.

– Aïllament: un bon aïllament és essencial en les portes finestres de PVC amb vidres baixos emissius + control solar. A nivell tèrmic i acústic, les finestres de PVC són millors que les de fusta i alumini. En termes estrictament acústics, tot depèn del gruix del vidre i del butiral acústic instal·lat.

– Ecologia: el PVC és un material que redueix les emissions de CO2 per ser 100% reciclable i per l’estalvi energètic en calefacció i refrigeració.

– Qualitats Estètiques: la versatilitat del PVC permet moltes possibilitats de fabricació, de colors, d’obertures i textures que es mantenen per sempre.

– Qualitats Físiques: en termes de composició química, el PVC ofereix una resistència molt excepcional contra els agents externs, longevitat en perfectes condicions, manteniment mínim, evita l’oxidació i la pèrdua de protecció degut a cops o ratlladures, com succeeix amb la fusta i l’alumini.

Més info consultant amb l’associació Asoven.

MÉS INFORMACIÓ

Tancaments.cat volem posar els avantatges del PVC a la teva disposició! Contacta per assessorar-te i buscar la millor sol·lució.

Deixa la teva opinió sobre aquest servei de Tancaments.cat

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AVANTATGES DEL PVC
Average rating:  
 0 reviews
© Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
WhatsApp ¿Necesitas ayuda?