fbpx
Motores y persianas de PVC
Motores y persianas de PVC

La persiana amb motor és la facilitat i comoditat diària.

Actualment encara existeix un gran nombre de persianes antigues que necessiten ser renovades i el fet de poder instal·lar un motor per a persianesha revolucionat la comoditat. És per aquest motiu que Tancaments.cat treballa des de fa molt de temps amb professionals com Percoter per donar solució tant a persianes com a motors. La nostra experiència ens permet assessorar-te amb les màximes garanties per a l’instal·lació de persianeso la motorització de les mateixes.

La persiana continua sent un dels elements amb més importància per obtenir la seguretat i privacitat necessària. És per això que la seva elecció ha d’anar en funció de les necessitats de cada client, ja siguin persianes de PVC o d’aluminipersianesde seguretat o per a garatges, rectes o corbades fins a definir altres característiques com el color, la forma o les mides. És important destacar l’element de la caixa on s’allotja la persiana, ja que pot influir de manera molt negativa en l’aïllament tèrmic.

La col·locació d’un motor en les persianes ofereix un confort extra i una qualitat de vida per als usuaris, gràcies en bona part per la seva facilitat d’instal·lació i ràpida posta en marxa. Hi ha diferents tipus d’accionament de motors, on el polsador o via ràdio són els més habituals.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta amb Tancaments.cat abans que es faci de nit per renovar la persiana o motoritzar-la!

Deixa la teva opinió sobre aquest servei de Tancaments.cat

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PERSIANES I MOTORS
Average rating:  
 0 reviews
© Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
WhatsApp ¿Necesitas ayuda?