fbpx
Mosquiteres Tancaments.cat
Mosquitera fija para ventana Tancaments.cat

Sabies que la mosquitera pot suposar un estalvi energètic?

Amb l’arribada del bon temps ho fan també els mosquits i altres tipus d’insectes i Tancaments.catofereix la solució a cada client assessorant-lo per donar-li a conèixer la millor opció en mosquiteres, així com les mides i les característiques generals.

Les mosquiteres presenten l’avantatge principal de permetre la ventilació a les diferents estances mentre portes o finestres estan obertes, reduint el consum energètic especialment a l’estiu. A nivell visual, la possibilitat d’escollir diferents colors dels marcs de les mosquiteres, ajuden a integrar-les amb la façana i amb les portes o finestres de PVC.

La fabricació de la mosquitera presenta moltes possibilitats per portes i finestres ja siguin dobles o simples segons es necessiti corredissafixaenrotllable, vertical, plisada, lateral, abatible, etc.

Deixa de preocupar-te d’insectes i mosquits per gaudir tranquil·lament del teu espai interior obert i ventilat en presència de nens petits o persones grans.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta amb Tancaments.cat i així t’oblidaràs de tancar les portes o les finestres. Donarem solució a la teva prioritat a l’estiu!

Deixa la teva opinió sobre aquest servei de Tancaments.cat

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MOSQUITERES PER FINESTRES I PORTES
Average rating:  
 1 reviews
 by NOMBRE

Muy positiva

© Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
WhatsApp ¿Necesitas ayuda?