fbpx

ESPECIALISTES EN
TANCAMENTS DE PVC I ALUMINI

D'AIRE I SOROLL A
AÏLLAMENT ÒPTIM

Ens trobem amb unes finestres corredisses d’alumini fred i vidre simple, per on entrava l’aire i el soroll exterior. 

Es canvien per unes finestres de PVC, amb 5 càmeres i reforç metàl·lic, practicables de tancament perimetral d’una sola fulla, per tal de guanyar amplitud de vidre i seguretat. Es col·loca un vidre amb canvi de gruix, un vidre de 4mm la càmera de 14 i un altre vidre de 6mm, per oferir una millor atenuació acústica i es combina amb la capa selectiva de control solar + baix emissiu per tenir un aïllament tèrmic òptim. 

DE LA FOSCOR
A LA LLUM PERFECTA

En aquests despatxos gairebé no es podia treballar, ja que el vidre simple mat no deixava entrar la llum, però sí tot el fred a l’hivern i la calor a l’estiu, a part dels perfils metàl·lics rovellats que no oferien cap tipus d’aïllament. 

Es va aconsellar canviar-los per una fusteria de PVC, amb disseny ajustat a les necessitats, amb vidres dobles transparents i panells només a les zones necessàries per mantenir la privacitat i l’aïllament.  Es va aconseguir un lloc de treball acollidor i confortable amb la il·luminació adequada. 

D'UNA CASA SENSE DISSENY A UNA LLAR AMB ESTIL

Volien una cuina moderna i actual i les antigues finestres no encaixaven amb el disseny, ni amb les prestacions que s’espera tenir en una casa totalment reformada, així que van decidir canviar-les per unes finestres de perfil premium de disseny elegant i les màximes exigències energètiques. 

No només en perfils i vidres sinó prestant atenció al registre de persiana, punt dèbil per ponts tèrmics i acústics. Es van motoritzar les persianes i es va aconseguir el resultat esperat: seguretat, confort i comoditat. 

Al Miguel i a la seva parella els molestaven els sorolls del carrer

Viure al centre de Barcelona té molts avantatges, però el soroll és un inconvenient si no tens els tancaments adequats, el Miguel ho sabia i tenia problemes seriosos amb els sorolls. 

Per solucionar el seu problema es van instal·lar unes finestres amb 5 vidres i dos càmeres, compostes per uns vidres laminats 4+4 amb butiral acústic, aconseguint una atenuació de 49 dB. En aquest cas el resultat va ser espectacular, ja que no tenia registre de persiana i l’aïllament és total, gràcies al tancament perimetral de les fulles de les finestres i els vidres instal·lats. 

L'Ivan tenia problemes acústics i tèrmics a casa seva

L’Ivan tenia problemes acústics i tèrmics al seu habitatge. Ja havia intentat solucionar-los en altres ocasions, pero venia de males experiències amb altres empreses. Ens va contactar i ens va explicar el seu cas, vam entendre que necessitava una solució amb les màximes prestacions. 

Vam instal·lar unes finestres de PVC, amb el registre de persiana aïllati triple vidre amb doble càmera. Un vidre de 6mm amb capa selectiva baix emissiva i control solar, per aconseguir un aïllament tèrmic d’un 43%, càmeres de 10mm Argó Intercalari Negre, vidre de 4mm, una altra càmera de 10mm i vidre laminat 4+4 control acústic, per tenir una atenuació de 42 dB. El resultat va ser òptim pel client, que finalment va veure acomplertes les seves expectatives. 

MARCOS GARCÍA

OFICIAL DE 2ª

PERE MARQUÉS

CEO I FUNDADOR

ANA CÁNOVAS

ARQUITECTA TÈCNICA

XAVI PÉREZ

OFICIAL DE 1ª

YOLANDA FERNÁNDEZ

ARQUITECTA TÈCNICA

JORGE MONTERO

OFICIAL DE 2ª

RAQUEL GARCÍA

RESPONSABLE ADMIN.

JESÚS LÁZARO

OFICIAL DE 1ª

ROGER GIMENEZ

OFICIAL DE 1ª

CRISTINA DEL VALLE

ARQUITECTA TÈCNICA

ROGER GONZÁLEZ

TÈCNIC COMERCIAL

ROMÀ SOLÀ

RESPONSABLE TÈCNIC

Clients feliços

parlen de nosaltres

El Nirmal ens va contactar per problemes d'humitat a la seva casa rural

El canvi de pis a la ciutat per casa rural pot ser radical, però una cosa està clara: vols mantenir el confort dins de la llar i les humitats no ajuden a aconseguir-ho. Aquest va ser el motiu pel qual el Nirmal ens va contactar. Els seus finestrons antics deixaven passar no només l’aire, sinó també l’aigua, per la qual cosa s’havia deteriorat també el terra de la casa. 

Vam assessorar-lo sobre totes les possibilitats que tenia, van venir a visitar-nos per veure els productes i es van decidir per unes finestres de PVC, amb doble vidre, totalment estanques gràcies a la doble junta i els punts de tancament en tot el contorn de la fulla. Ara sí que poden gaudir de tots els avantatges de la seva llar. 

Com podem ajudar-te?

Plaça del Gas, 3 – 08201 – Sabadell

Tel. 93 727 05 42

09.30h a 14.30h
15.30h a 19.30h

© Copyright Tancaments.cat por Metacom Inbound
WhatsApp ¿Necesitas ayuda?