Ventajas de instalar ventanas oscilobatientes de PVC | Tancaments.cat

Avantatges d’instal·lar finestres oscil·lobatents de PVC

Tenim els ulls posats a la tardor ja. Setembre és època de planificar, de canvis, de nous projectes. Molts aprofiten aquesta època per canviar les finestres per altres que ofereixin millors prestacions de cara al fred de l’hivern.
Sempre parlem del material de les finestres, però un altre factor que hem de tenir en compte a l’hora d’escollir les finestres de casa nostra és el tipus d’obertura de les finestres. Avui parlarem de les finestres oscil·lobatents, per a què serveixen i per què és una bona idea triar-les.

Què són les finestres oscil·lobatents

Les finestres oscil·lobatents són aquelles que permeten dos tipus d’obertura: d’una banda, una obertura horitzontal i, de l’altra, una obertura vertical. Quan les obrim horitzontalment podem fer-ho fins a 180 º i, verticalment, fins als 45 º.

Ventana tipo oscilobatiente

Per obrir-les d’una manera o altra simplement haurem de fer ús de la maneta, que permetrà tres posicions: obertura vertical (maneta cap amunt), obertura horitzontal (maneta en perpendicular) i tancament (maneta cap avall).
Abans d’instal·lar aquest tipus de finestra caldrà tenir en compte l’espai on la instal·larem, ja que en permetre un tipus d’obertura de 180º pot entorpir el pas o la vida diària si colpeja amb els mobles.

Per què triar finestres de PVC

La pregunta eterna. A Tancaments.cat ho tenim clar: triem PVC per sobre de qualsevol altre material per tots els seus beneficis.
El PVC és un material altament resistent i durador, capaç de suportar les altes i baixes temperatures i els agents externs. A més, garanteix l’eficiència energètica de la llar i proporciona un gran nivell d’aïllament tèrmic i acústic, fet que suposa un elevat grau de confort per als hostes.
Les recomanem a més a més per la seguretat que ofereixen, i perquè no necessita manteniment, a diferència d’altres materials com la tradicional fusta. Però, sens dubte, un dels grans avantatges del PVC és la seva versatilitat i capacitat de personalització, sempre a gust del consumidor, cosa que permet adaptar-los al disseny favorit de cadascun.

Avantatges i desavantatges de les finestres oscil·lobatents de PVC

Les finestres oscil·lobatents solen ser les més escollides del mercat per la seva obertura, ja que, a més d’afavorir l’estètica, són molt pràctiques per al dia a dia. Si sumem aquest avantatge al material amb què està fabricada la finestra, ens trobem davant d’un model de finestra tot terreny que proporciona una infinitat de beneficis.
Entre els principals avantatges trobem la combinació de disseny i confort, un aspecte imprescindible per al comprador. I és que les finestres oscil·lobatents de PVC poden ser les grans aliades de l’estalvi energètic gràcies a l’aïllament tèrmic i acústic que proporcionen, a causa del tancament hermètic.
Com a desavantatge, podríem parlar del cost de la finestra, ja que sol ser superior al de les finestres corredisses o abatibles, però cal no oblidar que es tracta d’una inversió a llarg termini que garanteix la seguretat, la comoditat i el benestar dels habitants de la casa.

Renovación ventanas

Què et sembla aquest model de finestra? Si estàs pensant en fer un canvi aprofitant l’arribada de la tardor, consulta els nostres professionals per aconseguir l’assessorament que necessites i trobar el disseny i el material que més s’adapti al que estàs buscant.

 

Compartir l'article:
Altres artícles